pms-gnäll

.jag 2011-04-18 17:26 (2 kommentarer)
dagens skittråkiga saker:

1. betala in drygt 70 papp i reavinstskatt för försäljningen av mr S' hus förra året. jaja, pengarna finns. eller fanns. de har funnits på kontot hela tiden i väntan på deklarationstider. men ändå. SJUTTIOTUSEN SPÄNN. så sjukt mycket pengar som man kunde ha gjort något väldigt mycket roligare för. till exempel köpt en ny värmepanna.
2. Z. vissa stunder blir jag bara GALEN på henne. som idag när hon bara stövlade in på mitt rum och sa, jag citerar ordagrant, "vad tror du hade hänt om han hade skickat den till vägen istället?" ingenting mer, och det ska man förväntas koppla om hjärnan på hennes frekvens på något vis, jag bara JAMEN VADÅ? VEM ÄR "HAN"? OCH VILKEN VÄG? jo, då låg det till så här, att jag för några veckor sedan bad henne beställa ett prov av en kemikalie, och i torsdags eller fredags frågade jag om den var på gång, och då sa hon att "han" (försäljaren) hade sagt att han skulle skicka den den 7/4. och i fredags gick Z och funderade på vad som skulle hända om "han" hade skickat provet till vår boxadress istället för vår leveransadress. därav frågan till mig idag, "vad tror du hade hänt om han hade skickat den till vägen istället". vilket alltså även det var bakvänt, för det var ju "vägen", det vill säga leveransadressen, som den skulle skickas till och inte tvärtom.
ok, jag kan medge att jag är en smula omständlig ibland, jag vill gärna bre ut lite bakgrundsinformation innan jag berättar någonting för folk. och det kan säkert upplevas som irriterande och kanske knyter folk näven i fickan och tänker MEN KOM TILL SAKEN NÅGON GÅNG. men allvarligt, är det inte lite väl orimligt att man ska kunna räkna ut vad Z menar när hon uttrycker sig på det där sättet? och jag blir förbannad (i det tysta) och tycker det är för jävla nonchalant att bara liksom förutsätta att alla ska hänga med i hennes flera dagar gamla tankegångar.
3. C, min kollega som jag har jobbat ihop med i affärssystemsprojektet. eller jobbat ihop är ju kanske en överdrift, det har ju varit ett A-lag och ett B-lag hela tiden. C har fått ett fett kontaktnät alldeles gratis och jag har fått försöka snappa upp saker lite här och där och prova mig fram med trial and error-metoden. ja, men efter sju sorger och åtta bedrövelser är vi ju igång och har väl funnit oss ganska bra tillrätta. jag jobbar med mina grejer, C med sina och så har vi några gemensamma. idag skulle C vara ledig. i fredags så pratade vi om en grej som var tvungen att göras idag. eftersom det är C och jag som är de som har fått utbildning i affärssystemet är det ju meningen att vi ska ha det övergripande ansvaret för allt som rör vår avdelning. det som skulle göras idag är någonting som bara C har sysslat med, fast jag vet hur man gör i teorin. men när det kom till kritan så visade det sig att det bara är C som har behörighet att göra detta. ytterligare en bekräftelse på min teori och A-lag och B-lag alltså.
ja, det löste sig hjälpligt ändå, men jag blir sur. det känns som att jag får lägga asmycket tid och energi på sånt här precis HELA TIDEN.

sådär, nu får det vara färdiggnällt. nu ska jag till gymmet.

Moot

haha förlåt att jag skrattar.. men vilken jädra fråga. Som om du kunde läsa tankar...

2011-04-18 19:31:28

Dorizzz

Det är så roligt med PMS, speciellt andras PMS. ;)

2011-04-20 01:48:00


Info
Namn
-
Född
-
Hemstad
-
E-post
-
Hemsida
Medlem sedan
2008-10-20
Antal texter
1 752
Övrigt
Valspråk

det finns inget mörker. det finns bara brist på ljus.