Nej tack, jag vill inte ha nåt tåg!

Anni 2011-04-17 17:17 (inga kommentarer)
Voffan försöker fånga tåg åt mej. Så fort hon hör ett tåg i fjärran sätter hon av i full galopp och skäller på det. Jag har förklarat för henne att hon i alla fall inte får ta med det hem även om hon fångar det, för det får inte plats på balkongen, men hon lyssnar inte på det örat...

Jag brukar alltid ha henne kopplad, men så imorse hade hon bråttom ut så jag släppte bara ut henne och gick några meter efter och lät henne nosa omkring lite, för det är rätt långt till tåget och jag trodde inte hon hade SÅ bra hörsel, men så plötsligt stack hon iväg och jag efter och hojtade STANNA, STOPP, KOM HIIIIT! En granne gick förbi, pinsamt värre. Och sen när hon var halvvägs ner till centrum och jag hade akut hjärtsnörp, då kom hon svansande tillbaka som ingenting. Sabla hundskrälle! Och annars är hon hur klok och förståndig och väluppfostrad som helst, så man tror ju att hon ska ha lite mer vett, men icke!

Annars har vi det jättebra. Hon väckte mej med en blöt slick på nosen imorse vid 7 och tyckte det var dags att gå upp. Det tyckte inte jag, men nåja, en liten morgonsväng blev det och det var skönt när vi väl kom ut. Sen har vi varvat promenader och slöande resten av dan. En och annan tupplur för min del oxå, en lat söndag helt enkelt.

Och skolarbetet, det ligger här och ockuperar hela mitt soffbord, högar, högar och papper, papper. Blä! Men jag har inte sötvoffa och vårsol varje dag, så det gäller att prioritera!

Info
Namn
Anni
Född
-
Hemstad
Västkusten
E-post
-
Hemsida
Medlem sedan
2004-07-12
Antal texter
1 442
Övrigt
Valspråk

Lev livet levande!