Äntligen verkar blåsandet

AnnA 2011-04-09 08:08 (inga kommentarer)
avta. Jisses vad det har blåst! Idag skiner dock solen och det har lugnat sig på blåsfronten. Det blir nog en långpromenad med Lillebror på förmiddagen. Fast just nu sitter jag bara och njuter av tystnaden innan familjen vaknar. Den där stunden när man liksom tar sats innan allt drar igång.

Tvättmaskinen snurrar och snart ska diskbänken få sig en omgång. Jag gillar när man hinner stöka undan en massa tidigt på morgonen. Då är jag pigg och det känns som man får hela dagen tillgodo sen.

Igår kväll beställde vi staket till resten av tomten. Var och kikade lite på cheapy och öb i stan, men det slutade med att vi beställde av den lokale handlaren här i byn. Känns bra att gynna de som finns lokalt. Vi passade på att hyra släp också. Vi ska vara lediga hela påskveckan, men inte arbetslösa :) Det gamla trasiga staketet ska bort och det nya ska upp. Dessutom har vi massor av skräp i garaget, som ska till tippen. Undrar om vi ens hinner med allt? Nåja, det får bli som det blir. Huvudsaken är staketet, så vi kan känna oss säkra att Lillebror inte kan smita. Han är inte det minsta benägen att rymma, men jag vill veta att han inte kan springa efter en kanin. Kaniner finns det gott om nämligen.

Nu ska jag spela betapet. Ha en skön helg!


Info
Namn
-
Född
-
Hemstad
-
E-post
-
Hemsida
Medlem sedan
2006-09-25
Antal texter
1 211
Övrigt
Valspråk

Inget är så illa, att det inte kan bli värre..

Utmärkelser
  • Lövtävlingen 2007