Nu fick jag

AnnA 2011-04-07 16:00 (2 kommentarer)
sms om att skorna har kommit. Håll en tumme att de är rätt storlek nu.

Idag är det torsdag och träning, men det blir nog inget av med det. Ont i halsen. Känner mig inte så sjuk, men alla avråder från träning vid halsont :/ Jag vill ju träna, nu när jag äntligen kommit igång. Förra torsdagen blev det heller inget, för då fick jag hem och slita av paltorna pga svampinf. Fast jag har gjort en omgång på crosstrainern här emellan i alla fall. Någon tyckte att jag skulle ta en promenad istället. Och visst, det är bättre än att sitta still. Det är bara det är det blåser nästan storm ute! Och jag avskyr blåst. Nåja, vi får väl se hur det blir. Jag när en liten förhoppning om snabb bättring...

Igår var jag på välgörenhetskonsert på dotterns skola. Det var blandad kompott på framförandena. En del sjöng hellre än bra och en del var fantastiskt duktiga. Alla deltog dock av hjärtans lust, vilket var det viktigaste. Och de lyckades samla in ett antal tusenlappar åt barncancerfonden. Fint.

Vad som också var fint, var ett brev som kom häromdagen. I det låg en kylskåpsmagnet och orden: kram syster. Det värmde gott :)

Nu ska jag kurera mig med honungste!

EvaP

You got mail!

2011-04-08 14:51:41

AnnA

EvaP, check!

2011-04-08 15:38:21


Info
Namn
-
Född
-
Hemstad
-
E-post
-
Hemsida
Medlem sedan
2006-09-25
Antal texter
1 211
Övrigt
Valspråk

Inget är så illa, att det inte kan bli värre..

Utmärkelser
  • Lövtävlingen 2007