hastigast

.jag 2011-03-24 19:23 (1 kommentar)
men åååh, jag är så trött. min goda nattsömn varade bara en (1) natt, sedan var det som vanligt igen. skit också.

och jag har så sjukt mycket att göra på jobbet att det nästan är löjligt. jag skulle kunna jobba dygnet runt och ändå aldrig bli klar.
när Z blev fast anställd på företaget var det på villkoret att hon skulle gå in som min assistent på 50 % under hög arbetsbelastning. hög arbetsbelastning har det ju varit hela detta året i och med det nya affärssystemet, men annars brukar hög arbetsbelastning starta i samband med produktionsstart, fast det brukar reda upp sig på ett par veckor, och sedan är det hyfsat lugnt tills skiftet börjar. när vi hade något möte om detta i början av året så sa min chef till Z:s chef att skiftet var planerat att börja första veckan i april. nu blev det inte så eftersom produktionsstarten blev försenad i och med integreringen av det nya affärssystemet blev försenat, så för att hinna med alla order så var man tvungen att starta skiftet flera veckor tidigare än vad det var tänkt. och nu sitter Z:s JÄVLA chef och bara tvärvägrar att släppa iväg hennes 50 % förrän första veckan i april "eftersom det var sagt så", och då har hon, med hennes egna ord, inte ens särskilt mycket att göra just nu! det är så dumt att man kan gråta blod, men det har jag inte tid med.

så jag jobbar och jobbar och jobbar. i helgen är det hundkurs, kalas för lille A och hundutställning. dessutom har vi fått hem tre pallar pellets som ska bäras ner i källaren, helst snart. det kan gott ta och lugna ner sig lite nu, livet.

Bonita!

Åh jisses!!!
Skickar John Blund till ditt håll om jag ser honom.
kram

2011-03-24 20:24:21


Info
Namn
-
Född
-
Hemstad
-
E-post
-
Hemsida
Medlem sedan
2008-10-20
Antal texter
1 752
Övrigt
Valspråk

det finns inget mörker. det finns bara brist på ljus.