helg

Corn 2011-03-13 12:12 (1 kommentar)
Vardagen trillar på som vanligt och i efterhand kan jag se att det var jättebra att vara helt hemma i en vecka. Sörja och gråta och må dåligt och sova.
Nu är jag mig själv igen. På ett ungefär.

Igår var vi på ett evenemang, min man och jag. Det var lite mingel och jag jobbade och pratade med kändisar och drack lite vin. Och vanligtvis känner jag mig hyfsat okej i såna sammanhang, även om jag inte är någon glitterdrottning. Men igår! Jag kände mig så off och avvikande, som en kort liten kluns. Jag ÄR inte kort med mina 170 cm men min man och nästan alla mina kolleger är i 190-klassen och jag känner mig som en liten midget som står där och ser trubbig ut. Och alla hade glittriga kläder och glittriga frisyrer, jag kände mig bonnig trots lite tjusigare smink och trots snygga stövlar. I övrigt bara mina vanliga tråksvarta jeans, en randig tröja (MED KAFFEFLÄCK PÅ!!!) och samma gamla rufsiga hårknut. Och det är så jobbigt att känna sig så där. Förr gjorde jag det nästan jämt men det har försvunnit. Tills nu. Jag känner mig kort och omodern och gammal. Dumt! Och dålig på småkallpratet är jag också. Mingelprat.

Så vi smet hem tidigt. Efter att jag hade gjort de nödvändiga småintervjuerna och tagit några viktiga foton. Jättetidigt faktiskt. Fast vi hade barnvakt. Vi smet hem, jag spelade lite wii fit, sen åt vi ost och tittade på melodifestivalen. Sen tittade vi på fina "Mother and child" med en briljant Annette Bening.
Idag har vi gått en långpromenad i skoterspåren på våra egna ägor och pratat om framtid och lagårdsbygge.

Så, skilda världar, med det glittriga mediajobbet, som jag gillar men inte alltid känner mig hemma i, och hemmabonderiet, som jag inte är så bra på men suktar lite mer efter. Svåra frågor och svåra beslut.

Dorizzz

Usch, fy, det är jobbigt att känna sig sådär utanför stilmässigt!
Men i vanliga världen är du ju jättekool! :D

2011-03-13 13:26:22


Info
Namn
-
Född
-
Hemstad
-
E-post
-
Hemsida
Medlem sedan
2004-10-03
Antal texter
1 138
Övrigt
Valspråk

Jag tar ett helvete i taget.