detta om detta

ikapiika 2011-03-11 11:14 (1 kommentar)
Intervjun gick väl... ja jag vet inte. Jag tror att jag fick fram att jag är en fena på mitt nuvarande jobb och att det är intressant och spännande och kopplingen till det jag söker men om jag lyckades förmedla att jag är rätt person för jobbet vet jag inte. Jag tycker hur som att det är kul att prata om mej, så det var trevligt. Jag skulle få någon form av svar i nästa vecka, de skulle ha några fler intervjuer under dagen så vi får väl se vilka fler det är som söker. Självklart sitter jag nu och ältar i evighet, varför sa jag si och inte så och så vidare...

Nåväl, miss T har tyvärr feber, maken är i Estland så jag är otroligt tacksam att svärmor hade möjlighet att vara här på morgonen.

Jobbeländet från igår får vänta tills på måndag, eller, jag sprang på en konsult som jobbar i projektet när jag var på intervjun och hon berättade att personen jag söker är i Thailand månaden ut och det passar väl så där... men, men det får bli måndagens projekt, nu ska jag laga pannkakor till sjuklingen och ta helg.

Malena3

Sk abli spänande att höra hur det gar!

2011-03-12 17:12:26


Info
Namn
-
Född
-
Hemstad
-
E-post
-
Hemsida
Medlem sedan
2008-06-17
Antal texter
543
Övrigt
Disputerad specialist. Maka och mamma till två troll födda 03 och 06. Ägare till halvsunkig låda på kulle och fotbollsmammaSUV som får åka måånga mil varje dag.
Sjunger gärna men har (egentligen) inte tid. Äter hellre än lagar. Vin? ja tack!
Valspråk