bläää!! igen

ikapiika 2011-03-10 17:04 (1 kommentar)
Imorgon ska jag på intervju för ett häftigt jobb som givetvis ska bli spännande. Det har varit fullt upp på jobbet några dagar med massa intressanta frågor som jag känner att jag har koll på. Långt bak i bakhuvudet har dock ett dåligt samvete legat och skavt. En grej som vi borde ha skickat in till myndigheterna för flera år sen egentligen som INTE ÄR MITT BORD egentligen men eftesom det tangerar mitt ansvarsområde har jag av någon outgrundlig anledning blivit lite ansvarig... i höstas hade vi en inspektion angående detta och i december kom inspektionsrapporten där det kom lite påpekanden som måste in i grejen vi ska skicka in.

I slutet på januari drog jag ihop ett möte med de som ska göra grejen som ska in och några höjdare och påpekade alla ändringar som ska till. Någon dag senare kom skribenten tillbaka till mig och ville ha kommentarer på de ändringar som han hade gjort, vilket i mitt tycke inte var tillräckligt men jag ville ha min chefs återkoppling. Nu till problemet. Jag VET att jag aldrig fick chefens återkoppling men jag kommer inte ihåg om jag skickade mina kommentarer till skribenten. Möjligheten finns att han fortfarande sitter och väntar på mitt bu eller bä.

Idag när jag precis satt mig i bilen kom dock stekpannan, min hatperson på myndigheten ringde och sa att han beslutat om ett föreläggande, nu MÅSTE vi skicka in grejen snabbt som tusan. Så nu är jag lite beklämd och känner att det är mitt fel att vi fått föreläggandet. MEN det är egentligen inte min sak att skicka detta till myndigheten, det är en annan avdelning som jobbar med dessa saker, jag känner mig dock skyldig till att det har fastnat IGEN och känner mig som en värdo person som inte får något gjort, vilket inte är direkt positivt inför intervjun imorgon BLÄÄ.

Dorizzz

Äsch! Gaska upp dig! Det kommer gå finfint! Trasseltofs! (Skrev först trasseltops, men det skadar väl kanske inte att ha rena öron när man ska på intervju! Haha!)

2011-03-11 01:14:02


Info
Namn
-
Född
-
Hemstad
-
E-post
-
Hemsida
Medlem sedan
2008-06-17
Antal texter
543
Övrigt
Disputerad specialist. Maka och mamma till två troll födda 03 och 06. Ägare till halvsunkig låda på kulle och fotbollsmammaSUV som får åka måånga mil varje dag.
Sjunger gärna men har (egentligen) inte tid. Äter hellre än lagar. Vin? ja tack!
Valspråk