Tjorvigt bara

Moot 2011-03-04 18:28 (2 kommentarer)
Det är så där tjorvigt just nu. Inget flyter på som det skall (förutom jobbet som flyter som en kork på vatten). Hemmet förfaller och kroppen förfaller och jag har ingen ork. Benen kliar så jag blir galen pga sänkt Levaxindos och inte kan den höjas för då blir det farligt för hjärtat... (under utredning). Jag behöver en solig helg för att städa lyan. Jag pallar inte på kvällarna. Imorgon skall jag hem till Mälardalen och fira bror som fyller år och nästa helg är det Melodifestivalsspektakel med jobbet på lördagen och stor hårshow på söndagen. Jag känner att jag kan inte ta tag i mat och matlådor etc förens hemmet är fint. Skumt va?

Behöver desperat vaxa benen.. har dock en tid inbokad nästa vecka. Jag är ett VRAK. Ett kliande vrak.

Besviken (inte arg längre) på min så kallade vän.... orkar inte gå in på detaljer men allt är som vanligt. Ge ge och ge och får inget tillbaka. Håhåjaja...

Ja ni hör ju? Det är bara tjorv men inget riktigt FEL så jag skall inte gnälla :-). Nu är det mars och då börjar jag också se fram emot våren :-). Stod på Skeppsbron i går med nosen mot solen och njöt. Skall nog börja promma på luncherna igen nu när det börjar bli varmare.

Jag har inte så mycket att säga. Ville bara skriva av mig lite tjorv. Fredagkväll och tvättstugan.. hmmm MEN det är Vampire Diaries och Skavlan på TV. Så det so.

Over and out och ha en fin helg!!

Bonita!

<3<3<3 - Jag känner igen det där med att inte få nåt gjort om saker är för rörigt omkring en...
Ha en härligt helg.

2011-03-04 18:30:11

Dorizzz

Gör matlådor ändå! Do it! Kram

2011-03-04 23:05:36


Info
Namn
Moot
Född
-
Hemstad
Norrort
E-post
-
Hemsida
Medlem sedan
2008-07-06
Antal texter
851
Övrigt
Valspråk

I have tasted the flavours of life and it sure aint vanilla!