put the engines on

.jag 2011-02-18 07:17 (2 kommentarer)
äntligen fredag säger jag bara, den här veckan har varit överjävlig. för även om det byts affärssystem så har man ju ändå sina vanliga arbetsuppgifter OCKSÅ, som nu får skötas liksom lite vid sidan om. det går ju sådär, men igår blev jag i alla fall klar med ett rätt svårt och tungt projekt som har hängt som en kvarnsten runt halsen på mig i några veckor nu.

och idag ska jag fan bara jobba till lunch, sedan har jag massagetid, vilket inte är en dag för tidigt. igår tränade jag pilates för första gången på evigheter, på det nya stället. och det gav en rätt smärtsam påminnelse om hur kass min nacke faktiskt är, och hur stel jag har blivit. note to self: skärpning.

och så faller jag lite ner i det här hur jävla tråkigt det är att alltid ha ont. varenda muskel som finns från översta nackkotan till ungefär mitt på ryggen, inklusive axlar och armar, är alltid stela, värkande och ÖMMA. om jag petar någonstans där så känns det som att trycka på ett blåmärke. ömt. ont. så jag låter bli att peta. men om någon kul-att-ses-dunkar mig i ryggen så dör jag nästan.
nu går jag ju inte alltid omkring och tänker "aj vad jag har ont" utan det är mer som ett slags bakgrundsbrus. jag minns inte hur det är att inte ha det så här, men det är ändå lite tröttsamt. jag tror jag hade varit en lite gladare och bättre människa om jag inte hade haft det så här. men nu är det ju som det är.
det tråkiga med bruset är att smärtgränsen liksom redan är nådd på något sätt, så när det väl börjar göra ont så gör det bara PANG så JÄVLA ont.

men jaja. nu ska jag ju i alla fall på massage idag. och sen ska jag försöka mig på projektet "köpa nya skor" eftersom det är hål i de jag har nu. och jag hittar nästan aldrig några skor som sitter bra utom jättedyra löparskor, men de är ju tyvärr inte särskilt lämpade att klafsa omkring i skog och mark med eftersom de är så tunna och blir blöta så fort man går i gräs. och det gör ju inget när man springer, men det gör ju inte jag mer TYVÄRR, jag väntar mer på återbesökstid hos ortopeden och försöker att inte vara bitter. det går ju sådär.

men åtminstone: fredag, sluta tidigt, massage. och sedan ska jag köpa en semla, årets första, det är jag fan i mig värd.



AnnA

Hurra för fredag och semla :)

2011-02-18 08:22:35

Dorizzz

Usch. Skit för ont hela tiden. :( Jag hoppar på byta-fot-tåget. Hoppas massagen hjälper och bryter spänningarna i ryggen!

2011-02-18 12:31:41


Info
Namn
-
Född
-
Hemstad
-
E-post
-
Hemsida
Medlem sedan
2008-10-20
Antal texter
1 752
Övrigt
Valspråk

det finns inget mörker. det finns bara brist på ljus.