...och en & annan bajsblöja

kicko 2011-02-17 16:20 (2 kommentarer)
Möjligen med undantag av dagarna på BB har lillfisen varit väldigt lätt att ha att göra med på nätterna. Han har sovit och ätit och somnat om för att äta lite mer nån timme senare, typ.

I natt sabbade han den trenden genom att inte vilja sova och inte äta, och bara kinka och gråta mest hela tiden. Gaaaah!
Och jag vet i ärlighetens namn inte om det fanns nåt som gjorde gonom nöjd eftersom jag inte orkade med annat än att försöka mata, vagga, buffa och trycka in napp kl 5 på morgonen...

Mellan 8 och 10 gjorde jag ett sista försök innan jag var beredd att inse att natten var slut (kl8 började dessutom grannjäveln att borra betongvägg, tack för den!) - men tro på fan om inte ungen somnade och sov i 3h vid tio!

Det gjorde jag med, och så hade den dan gått, typ...

Jazzie

Räknar till ca 5 veckor gammal. Så det bör ju stämma då. Rekommenderar varmt boken "Växa och upptäcka världen" Den boken beskriver just såna här gnällperioder. Många har rekommenderat den till mig, så det verkar vara många som upplever att det boken berättar stämmer väldigt bra.
Inte för att det ändrar lillfisens gnälliga perioder, men det är faktiskt skönt att veta att det är normalt och vad som ungen går igenom när detta sker. Speciellt när han både vägrar mat, blir klängig och sover uselt. Då är det skönt att veta att han inte är sjuk eller är något allvarligt fel på.
7 steg har du att se fram emot första året.

2011-02-17 19:14:00

Jazzie

(första steget är vid 5 veckor. Det är det enda jag minns utantill)

2011-02-17 19:14:50


Info
Namn
Kicki
Född
-
Hemstad
Nkp
E-post
-
Hemsida
Medlem sedan
2003-02-13
Antal texter
803
Övrigt
Valspråk

Never underestimate the power of human stupidity

Utmärkelser
  • Hypodeas jultävling 2005
  • Lövtävlingen 2006
  • Lövtävlingen 2007