a new start

.jag 2011-02-14 06:18 (3 kommentarer)
åter på jobbet efter kickoff torsdag och fredag förra veckan och en lugn helg och har nu skitmycket att göra hela veckan. en person som skulle ha hjälpt mig att ta fram uppgift på hur mycket vi exporterat av en produkt har inte gjort det, och nu är hon på semester hela den här veckan. suck.

när jag kom till jobbet i morse hade något ljushuvud (misstänkt likt Z:s handstil) satt en lapp på dörren till toaletten med informationen att toapappret var slut. ja, det var väl omtänksamt i och för sig, men det är ju inte precis företagets enda toalett och hur svårt kan det vara att gå och hämta en rulle någon annanstans? jag gjorde det precis, det tog mindre än 5 minuter, jag retar ihjäl mig på folk som tycker att de gör en insats för att lösa ett problem genom att skriva en jävla LAPP och sen inget mer.

jag borde arkivera en miljon dokument från 2010 och jag borde börja arbeta i det nya affärssystemet, fick en decimetertjock hög med inköpsordrar som skulle lagerläggas och jag har bara fått en hastig genomgång av hur man gör det i testmiljön för flera månader sedan. minns knappt hur man gör, så det känns ju fint att få börja jobba i skarpt läge. not. jag borde även göra en plan för kalibrering av instrument den här månaden och jag borde skriva rutiner för några nya analysmetoder och så borde jag uppdatera de processtekniska underlagen och så borde jag sammanställa de där exportvolymerna då. borde = skulle helst varit klart redan. fuck.
jag tror jag börjar med att koka kaffe.

Moot

Rätt prioriterat - kaffe är viktigt :-)

2011-02-14 06:30:06

AnnA

Känns som vi sitter i samma båt. Hoppas det går bra för dig! Kram

2011-02-14 15:37:41

.jag

@AnnA: TACK!

2011-02-15 07:19:23


Info
Namn
-
Född
-
Hemstad
-
E-post
-
Hemsida
Medlem sedan
2008-10-20
Antal texter
1 752
Övrigt
Valspråk

det finns inget mörker. det finns bara brist på ljus.