Vill ni inte ha min hjälp??? :-(

Moot 2011-02-08 19:46 (1 kommentar)
Var med om en så underlig situation idag. Ringde en stor hjälporganisation... eller så heter det kanske inte. En typ av miljökämpe... vill inte hänga ut dem med namn.

Bakgrund: ett av de märken jag jobbar med är väldigt inriktade på miljö. Allt från innehåll, tillverkning till förpackningar. De använder endast ren el och vill verkligen göra sitt för att hjälpa till så gott de kan. De har samarbeten i Italien, USA samt UK med stora erkända organisationer där de jobbar tillsammans med salonger för att samla in pengar för att plantera skog och på så sätt kompensera för den påverkan som man har på miljö. De jobbar med att få vissa salonger eller i vissa fall enskilda stylister att ha "Zero impact". Nu har turen kommit till Sverige och jag ringde upp en av jättarna för att höra om de var intresserade av ett samarbete eller få höra hur de tänker åt minstonde.

Men nääääää - en släpig trött gubbe sa torrt till mig att han hade SÅÅÅÅ mycket att göra och att hårbranchen i sig hade så stor påverkan på miljön så han trodde inte de var intresserade av att höra något från oss.

MEN HALLÅ???? Det är ju det vi vet... och försöker ändra på. han ville inte ens lyssna. Vi har samlat ihop STORA pengar i andra länder men nej tydligen har de väl då redan tillräckligt med slantar för att driva sina projekt att vi var ointressanta. Jag blir faktiskt ARG :-(. Jag är definitivt ingen miljökämpe - det skall jag inte sticka under stol med. Men när man försöker?? Allt jag ville ha var ett möte för att höra deras tankar och att vi fick berätta hur vi jobbade.. SEN kan man säga nej. Men detta ointresse?

USCH säger jag bara!!

ANNARS mina vänner.. så älskar jag mitt jobb. Har jag sagt det? jag äääälskar mitt jobb.

Och jag älskar Doriz! Världens gulligaste, finaste och underbaraste Doriz som gör mig glad varje dag :-)

Over and out!!

Dorizz

:)

2011-02-09 12:30:41


Info
Namn
Moot
Född
-
Hemstad
Norrort
E-post
-
Hemsida
Medlem sedan
2008-07-06
Antal texter
851
Övrigt
Valspråk

I have tasted the flavours of life and it sure aint vanilla!