Alperna och god mat

Moot 2011-02-05 15:50 (inga kommentarer)
När jag flög ner över alperna till Italien i tisdags så var det som om alla bekymmer försvann.. jag var så lycklig. Fick lov att tänka till och det var ju så det var - varje gång jag flög till Zurich. Ren lycka. Så börjar man fundera - varför bor jag inte där? Det var så fantastiskt. Så hemskt det är när man åker bort några dagar och är i fantastiska omgivningar, underbara människor och äter god mat och sen skall man kastas hem till den trista verkligheten här hemma i Sverige :-(. Men jag vill ju vara nära min familj!!!

I have tasted the flavours of life and it sure ain't vanilla.

Oh well.. det var vanilj i fyra dagar i alla fall. De effektiva tyskarna lyckades med konstverket att få både mig OCH min väska till Bologna även om jag bara hade 10 minuter på mig i München pga av försenat plan. Lyckades även ta mig själv via tåg till Parma - inte helt enkelt vill jag lova när INGEN pratar engelska och man inte kan läsa skyltarna haha.

Väl på plats hade jag två fullspäckade dagar med underbara människor, god mat, fantastiskt inspirerande schema och vi hann till och med lite kultur. Nu har jag nya vänner i Italien, Spanien, Portugal, Tyskland, Frankrike och USA som jag kan hälsa på :-). Min kärlek för varumärket blev bara starkare för vi fick möta familjen som äger märket och lyssna på deras filosofi - vilka vackra människor!!!!

Sen måste jag bara säga.... jag kan tycka Italienare är liiiite "på".. men det är ganska underbart när man i vimmlet möter en man som tar tag i ens blick och håller den kvar.. och inte tittar bort lite pinsamt... ohhh lala jag ryser (av lycka alltså).

Största behållningen var nog maten.. ojojoj de snålades inte och vi var på de mest fantastiska restauranger där man inte har hört talas om varken GI eller Atkins ;-). Åt den mest fantasiska mascarpone/gräddsoppan med Persimonsås och hyvlad choklad. Ja men ni hör ju! De 3 kg jag hade kämpat bort är nog tillbaka hah

Ohhhhh och tvåfaldiga vinnaren av "hairdresser of the year" Angelo Seminara (bara lyssna på namnet... eller googla en bild så förstår ni) kom och pratade och gav oss tips om våra hår.

Håhåjaja.

Nu skall jag åka till ICA och handla - kontraster kontraster.

OJ vilket virrigt inlägg.. har så mycket MER jag ville skriva om men jag bara rapade ur allt som det kom!!

Mello i kväll!! Kul att se nån man känner som programledare :-)))

Info
Namn
Moot
Född
-
Hemstad
Norrort
E-post
-
Hemsida
Medlem sedan
2008-07-06
Antal texter
851
Övrigt
Valspråk

I have tasted the flavours of life and it sure aint vanilla!