walk on

.jag 2011-01-28 07:59 (6 kommentarer)
tillbaks på jobbet efter en utbildningsdag som inte gav så mycket eftersom den var inriktad på hur man skulle använda en viss sorts applikation, men jag saknar ju liksom själva grunden att stå på och fattar egentligen inte mycket mer nu än jag gjorde innan. men det får väl uppenbarligen fixa sig på något annat sätt då.

ikväll ska mr S åka till sin gamla stad och gå på fest och vara borta hela helgen och jag ska inte följa med. först kändes det pissigt och ganska svårdefinierbart, vadfan, jag VILLE ju inte följa med, men jag kände mig ändå utanför och inte medräknad, och jag har lite svårt att hantera det om jag känner efter hur det egentligen känns. oftast brukar jag låtsas som ingenting istället, det är kanske bättre att göra det än att känna så förbannat hela tiden. hur som helst så började jag istället försöka fokusera på allt jag skulle kunna göra när jag var ensam hemma en hel helg. men det var faktiskt inte särskilt mycket. jag har inget stort gäng med tjejkompisar som jag vill passa på att träffa och dricka vin och skvallra tillsammans med som alla andra verkar ha. jag har inte så många vänner överhuvudtaget faktiskt, så går det när man är så asocial som jag är och när man alltid har tyckt att det är enklare att välja bort relationer än att behålla dom. och när ens bästis dessutom bara går och dör lite hux flux utan att be om lov så kvittar det ju fan hur mycket man vårdat just DEN relationen, så här i efterhand alltså. när man bara känner ett massivt motstånd mot att gå på fest och lära känna nya människor och är helt socialt inkompetent för för att man på alla andra fester i vuxen ålder aldrig har velat eller behövt göra något annat än att sitta i ett hörn och snacka skit med sin bästis som inte heller har velat göra något annat, us against the world liksom. men nu är det ju inte så längre. PH är ju där han är och jag är här.

jamen hur som helst, det är inte så att jag saknar att ha en massa vänner bara för att mr S har och ska träffa sina. och det är inte så att jag känner att det finns en massa saker jag inte kan göra när han är hemma. jag fick tänka till där för att komma på något jag kunde passa på att göra. och det var typ äta smörgås till middag och se hela första säsongen av solsidan på dvd, eller någon annan kul eller bra tv-serie. vi såg hela första säsongen av solsidan i somras och mr S tycker därför inte att det finns någon anledning att se den igen, men jag gillar att kolla på repriser. och det kan jag ju för all del göra när han är hemma, men nu ska jag väl passa på att riktigt frossa i repristittande. i övrigt tänkte jag mig långpromenader med hundarna och läsa deckare, jag var ju i en stad med akademibokhandel igår, den finns inte där jag bor, och jag hade ett gammalt presentkort som jag passade på att sätta sprätt på. dessutom var det "ta 4 pocket, betala för 3" (fast det är det väl jämt). jag köpte 8 pocketböcker och en kokbok och betalade 87 kronor ur egen ficka, det känns ju faktiskt helt rimligt.

så, ja. jag har bakat gott bröd och efter jobbet ska jag åka och handla lite gott pålägg och jag hoppas att det finns förutsättningar för en bra feelgoodhelg. jag ska jobba för det i alla fall.

Sheela

Åh vad jag känner igen mig i den här texten. Jag vill utveckla, men hittar inga ord förutom "Ja, precis så".

2011-01-28 10:13:28

Dorizz

I en annan värld skulle jag komma förbi och glo på Solsodan med dig och bläddra kokbok!

2011-01-28 12:25:42

Dorizz

SIDAN!!!

2011-01-28 12:25:54

.jag

@Dorizz: du är välkommen :)

2011-01-28 22:35:14

Dorizz

:)

2011-01-29 00:57:34

crackgrrrl

jag fattar precis. jag tycker det ar jatteskont att vara hemma och sloa, ensam med hunden, nar min pojkvan jobbar kvall/natt (som just nu, t ex). for mig ar det visserligen lite av en vintergrej: jag ar mycket mer begiven pa att ga ut och traffa kompisar under varen/sommaren, men gar mer an garna i ide under vinterhalvaret. yay for repriser och smorgas till middag i soffan! :)

2011-01-29 02:13:52


Info
Namn
-
Född
-
Hemstad
-
E-post
-
Hemsida
Medlem sedan
2008-10-20
Antal texter
1 752
Övrigt
Valspråk

det finns inget mörker. det finns bara brist på ljus.