katarsis

ikapiika 2011-01-09 18:28 (1 kommentar)
och då menar jag inte i kropp och själ utan i huset. Mitt mål 2011 är att få lite mer ordning och detta kommer innebära stor rensning. Maken började förra veckan då vi var i varberg och gjorde ett rejält handtag i förrådet/pannrummet. Jag nästan grät av lycka när jag kom hem och insåg att man faktiskt kan se golvet, att en ny gorm-hylla har inköpts och att mycket har slängts. Mycket till kan rensas och slängas men det är en bäldigt bra start.

Idag har jag rensat mina garderober och "slängt" (eller lagt i påse för lämning till myror eller dyl) massa kläder, bland annat 4 par byxor. Sen var jag ju tvungen att åka och köpa mig ett par nya byxor på vägen till IKEA för mer Gorm. Nu är det förråd/verkstad som ska styras upp och där finns det stort utrymme för rensning.. Tyvärr köpte jag en pinne för lite så det blir inte full uppsättning av Gorm idag. men vi kanske kan börja lite smått i ena hörnet i alla fall.

Moot

Men åhhh vad duktigt. Jag har samma plan MEN jag har inte riktigt kommit igång ännu :-(

2011-01-10 07:05:51


Info
Namn
-
Född
-
Hemstad
-
E-post
-
Hemsida
Medlem sedan
2008-06-17
Antal texter
543
Övrigt
Disputerad specialist. Maka och mamma till två troll födda 03 och 06. Ägare till halvsunkig låda på kulle och fotbollsmammaSUV som får åka måånga mil varje dag.
Sjunger gärna men har (egentligen) inte tid. Äter hellre än lagar. Vin? ja tack!
Valspråk