slowly

.jag 2011-01-09 13:23 (inga kommentarer)
jag sitter här och har lite ångest för att den långa julledigheten alldeles snart är slut. det har varit för mycket strul och oflyt som har tagit en massa energi. visst är det praktiskt att saker krånglar när man är ledig, för då har man ju tid att fixa med det. men då är man ju inte ledig!

jaja. det är som det är med den saken. min bil står fortfarande på verkstan och jag trodde att de skulle höra av sig som i fredags eller igår eftersom de frågade när jag behövde bilen och jag svarade "måndag". men det gjorde de inte, så imorgon får jag ta bussen. det funkar, men är skittråkigt. men det är väl i-landsproblem antar jag.

mina föräldrar har varit här och åkt igen och det gick väl någorlunda hyfsat. när de åkt städade vi hela huset och sedan orkade jag inte göra något mer den dagen eftersom jag är så himla förkyld. idag är jag fortfarande förkyld och har dessutom mensvärk från helvetet. som sagt, den här ledigheten har väl inte blivit helt hundra.

och på jobbet väntar en HELVETESVÅR, det är alltid svinmycket jobb när vi ska köra igång igen efter vinteruppehållet och nu ska vi dessutom peta in ett nytt affärssystem och köra igång med en helt ny produktionslinje med helt nya produkter samtidigt. dessutom har jag fått i uppdrag att beskriva företagets förbättringsarbete i en positivt och pedagogisk presentation som ska tryckas i halsen på klagande kunder. jomen det är väl nåt man kan sitta och pilla med på de lediga stunder man inte har. hahaha.

Info
Namn
-
Född
-
Hemstad
-
E-post
-
Hemsida
Medlem sedan
2008-10-20
Antal texter
1 752
Övrigt
Valspråk

det finns inget mörker. det finns bara brist på ljus.