for fuck's sake part 2

.jag 2011-01-06 20:51 (5 kommentarer)
vaknade i morse med en förkylning på gång. ont i halsen, ont i huvudet, allmänt slö. och varför inte när allting annat rasar liksom. har legat på soffan precis hela dagen, vilket jag hatar att göra, nu kryper det i kroppen på mig, men jag är för trött för att göra något åt det.

och imorgon kommer mina föräldrar för att fira en försenad jul, de ska sova över och jag fick ljuga och säga att vi skulle ha gäster på lördag kväll för annars hade de nog stannat hela helgen. och det ser ut som fan här, men jag sa till mr S att det inte är någon som helst mening med att städa innan för de, mina föräldrar alltså, skitar ändå ner så förbannat. alltså ärligt, jag fattar inte hur två vuxna människor kan lyckas med att på nolltid få det mest välstädade hem att se ut som ett bombnedslag på ingen tid alls. de lägger sina saker precis ÖVERALLT, de går in med skorna på, använder en miljon koppar och glas och skedar som de sedan ställer ifrån sig på bord och fönsterbräden och lite varstans, överallt UTOM PÅ DISKBÄNKEN, och de dekorerar dessutom varje ledig yta med smulor, servetter, bullpapper, dagstidningar och tuggummin, de kan inte dricka en kopp kaffe utan att spilla och slabba så det blir tusen bruna ringar på bordet, jag FATTAR helt enkelt inte hur de bär sig åt. och jag blir GALEN av att ha det så omkring mig, men om jag försöker plocka undan och torka av och organisera lite i röran så får jag skit för att jag inte är social när de nu för en gångs skull kommer på besök.

alltså JAG VILL INTE MER.

Anni

Du är ju sjuk! Inte kan du bjuda hem dom då, de blir säkert smittade, tror du inte det? Visst vore det mer hänsynsfullt att avboka så de säkert inte blir sjuka? ;-)

2011-01-06 20:55:31

.jag

tyvärr omöjligt, eftersom i vår familj så BITER MAN IHOP och låter inte något så fjantigt som en liten förkylning hindra en. och mina föräldrar har värsta järnfysiken och har inte varit förkylda på säkert 20 år, för det är bara veklingar som blir smittade.

2011-01-06 21:06:31

Bonita!

<3

2011-01-06 21:15:24

Moot

Styrka!!

2011-01-07 08:54:59

Anni

Passa på att nys ordentligt på dom då, så kanske dom faktiskt blir smittade. Då kan du åtminstone hämnas sen med att kalla dom veklingar!
Mod och styrka, och hypotummar för att du ska stå ut!

2011-01-07 17:19:01


Info
Namn
-
Född
-
Hemstad
-
E-post
-
Hemsida
Medlem sedan
2008-10-20
Antal texter
1 752
Övrigt
Valspråk

det finns inget mörker. det finns bara brist på ljus.