???

ikapiika 2010-12-27 16:45 (inga kommentarer)
VI har en keyboard hemma som åtminstone är helt ok, den används mest för klinkning av körstämmor men eftersom barnen tyckte att pianot hemma hos syster var roligt som tusan tänkte jag att jag skulle ta och försöka lära mig finesserna med keyboarden så att den kan vara till nöje innan ett riktigt piano införskaffas i framtiden (vi har kommit så långt i den processen att vi har bestämt var det ska gå).

I alla fall så brukar jag dra ur elsladden (och adaptern) till keyboarden när det blir för mycket barnklink och lägga den i den närbelägna bokhyllan och när jag nu skulle ta och gå igenom instruktionsboken och få lite tips tog jag följaktigen ner adaptern från bokhyllan. Inget funkade. Jag tittar närmare på adaptern och tycker nog att den inte ser riktigt ut som den brukar, mycket riktigt ger den adaptern 12V ut och jag behöver 9V ut... När jag stoppar i 6 1.5V batteri i stället funkar allt tipptopp.

SÅ nu till min fråga. Hur i hela friden har adaptern i bokhyllan gått från en 9V adapter till en 12V? Vem har bytt ut den och varför? Har vi tomtar hemma?

Info
Namn
-
Född
-
Hemstad
-
E-post
-
Hemsida
Medlem sedan
2008-06-17
Antal texter
543
Övrigt
Disputerad specialist. Maka och mamma till två troll födda 03 och 06. Ägare till halvsunkig låda på kulle och fotbollsmammaSUV som får åka måånga mil varje dag.
Sjunger gärna men har (egentligen) inte tid. Äter hellre än lagar. Vin? ja tack!
Valspråk