komplott

ikapiika 2010-12-23 11:30 (1 kommentar)
om en stund åker vi till västervik och systeryster, jag har packat åt mig och barnen, handlat lite grejor på apoteket, ätit frukost och ska precis laga lite lunch. Maken har... läst tidningen (och plockat lite i köket jag får ge honom det.) och prokrastinerar så mycket så att jag blir galen... Det här är det värsta jag vet och jag talade i god tid om det för honom i morse att snälla, kan du inte packa och göra klart först så kan du surfa och läsa tidningen sen om det blir någon stund över men neehejj då jag gick precis ner i arbetsrummet för att hämta något och då satt han framför facebook. Jag misstänker att han gör det för att retas.

Med stor mängd fjärlilar i magen tar jag små steg vidare mot eventuellt sörmlandsjobb. Jag mailas lite med eventuella chefen, som jag känner rätt väl, och planerar intervju vecka två. Jag har ingen aning om ifall det är det här jag vill, för jag gillar egentligen mitt jobb, men vi får väl se vart det lider. Kanske får jag bolla lite med MoP i helgen. Det är både bra och dåligt att de båda har varit i branchen. De vet vad, och vilka jag pratar om samtidigt som de nog helst skulle se att jag stannade kvar och gjorde karriär ute på "plantan".

Nu ska jag steka falukorv, God Jul på er alla.

kicko

*igenkänning*
Jag brukar försöka tänka att det INTE är för att retas, för jag vill inte gärna tro att nån människa har så mycket dödslängtan... det är svårt att inte bli grymt stressad och provocerad av andras prokrastinerande... men det är säkert karaktärsdanande eller nåt!
god jul!

2010-12-23 14:36:25


Info
Namn
-
Född
-
Hemstad
-
E-post
-
Hemsida
Medlem sedan
2008-06-17
Antal texter
543
Övrigt
Disputerad specialist. Maka och mamma till två troll födda 03 och 06. Ägare till halvsunkig låda på kulle och fotbollsmammaSUV som får åka måånga mil varje dag.
Sjunger gärna men har (egentligen) inte tid. Äter hellre än lagar. Vin? ja tack!
Valspråk