Roliga saker

AnnA 2010-11-24 10:16 (4 kommentarer)
händer också. Eftersom dottern praktiserar på SVT, får vi vara med på inspelningen av Robins.
Gästerna som ska medverka är Petra Mede och Marie Serneholt. Helt klart något annat än den vanliga vardagen. Även om jag fattar att det är vardag för rätt många. Hur som helst ska det blir riktigt kul.

Ute faller fint pudersnö och det är någon minusgrad. Perfekt vinterväder. Jag vill gärna ha kvar snön och slippa regn och slask. Snön lyser upp och man blir genast lite piggare. Tror till och med att det smög på lite julkänsla.

I år känner jag ingen ångest över julen. Skönt. Inser att förmånen att få slippa planera varenda krona gör att mycket ångest släpper och man kan glädjas på ett annat sätt.
Jularna har visst det fungerat även tidigare, men bara tack vare minituös planering flera månader i förväg. Jag har redan börjat fundera ut julklappar och längtar faktiskt efter att få julhandla.

Ikväll ska jag rota fram lite adventssaker ur vindsförrådet. Inventera och se om vi behöver komplettera med något. Vi flyttade ju in precis före jul förra året och det blev lite si och så med det då. Har jag tur så har mitt paket med julgardiner och lite annat smått o gott landat på posten också.

Dessutom väntar en omgång på crosstrainern ikväll. Den fick stå hela förra veckan. Hade liksom inte riktigt lust, men nu är det nya tag :)

Moot

Hoho min crosstrainer är täckt av julgardiner och dukar ;). men jag skall damma av den snart så fort jag har piggnat. Din dotter får det nog kanon - trevliga tjejor ;)

2010-11-24 12:13:39

AnnA

@Moot, inte bara dottern, vi är ditbjudna hela familjen :)

2010-11-24 13:32:32

Moot

Hur var det? Hann kolla på det först idag på SVT play :-)

2010-11-30 10:47:49

AnnA

@Moot, det var jättetrevligt! Faktiskt ett sätt att få underhållning som jag aldrig funderat på. Petra Mede blev rejält nedklippt i tv-versionen och det var nog bra. Det kan bli för mycket av det goda liksom...

2010-11-30 16:07:57


Info
Namn
-
Född
-
Hemstad
-
E-post
-
Hemsida
Medlem sedan
2006-09-25
Antal texter
1 211
Övrigt
Valspråk

Inget är så illa, att det inte kan bli värre..

Utmärkelser
  • Lövtävlingen 2007