Day 11 – Your siblings

.jag 2010-11-20 15:13 (2 kommentarer)
jag har en syster som är ett år äldre och en bror som är ett år yngre. (och en syster som föddes när jag var åtta och dog efter en vecka, men det är ju ingenting vi pratar om i vår familj, jag vet inte ens vad hon hette eller var hon ligger begravd, för det man inte pratar om FINNS INTE. men det händer att jag tänker på henne ibland. vad hon skulle ha blivit för en slags människa. vilken typ av relation vi skulle ha haft och sådär.)

min bror och jag var väldigt tajta när vi växte upp. sen har vi bott många mil från varandra i hela vårt vuxna liv och vi är egentligen ganska dåliga på att hålla kontakten, vilket är synd för vi har väldigt roligt tillsammans. och när vi träffas eller pratar så känns det att vi har ett speciellt BAND, och det är fint. min bror är en fantastisk människa på alla sätt, hade någon bett mig hugga av mig ena armen för hans skull så hade jag gjort det utan att tveka.

min syster och jag hörs oftare av, men är inte alls lika tajta. jag tycker att hon är en ganska tråkig människa som jag aldrig skulle umgås med om vi inte var släkt. om man nu får säga så.

vi syskon har varit väldigt styrda av vår mamma och ibland har vi tagit upp det här till diskussion (på telefon för guds skull), att det faktiskt är helt sjukt att vi allihop har passerat fyrtio men vi ska inte kunna träffas utan att mamma och pappa är med. om vi pratar om att hitta på saker så att mamma hör det så säger hon genast "då ska vi också vara med" och sen självdör ju alla såna planer. min syrra tycker ju att mamma och pappa är toppenföräldrar, så hon tycker bara det är roligt att vi "kan hitta på saker allihop". men min bror och jag tycker faktiskt inte det är så festligt, så i somras bestämde vi oss ÄNTLIGEN för att göra lite uppror, så vi träffades SJÄLVA med våra familjer, utan mamma och pappa och syrran. och det var fantastiskt kul och någonting vi kommer att göra om. sen att mamma ringde tiotusen gånger för att kolla så att vi levde och inte hade drunknat, kört ihjäl oss eller helt enkelt bara förolyckats på något oklart sätt är en annan sak. det är så vi har det.

Malena3

Heja dig och brorsan!!

2010-11-20 15:35:50

Morris

Jag har ett likadant band till min bror och skulle också utan tvekan hugga armen av mig för honom. Att han skulle dö före mig är en sån svindlande tanke att jag blir tårögd så fort jag snuddar vid den!

2010-11-20 18:33:45


Info
Namn
-
Född
-
Hemstad
-
E-post
-
Hemsida
Medlem sedan
2008-10-20
Antal texter
1 752
Övrigt
Valspråk

det finns inget mörker. det finns bara brist på ljus.