Day 06 – Your day

.jag 2010-11-15 18:09 (1 kommentar)
idag hade jag sovmorgon. i vanliga fall stiger jag upp klockan 04.30, men idag skulle jag på utbildning så därför kunde jag ligga och dra mig ända till sju. och låg och drog mig var väl ungefär vad jag gjorde, för jag vaknade förstås i vanlig tid och slumrade på sin höjd lite efter det.

och sen kom jag till jobbet och var laddad som bara den, eftersom jag och C är de som blivit UTVALDA att gå den här utbildningen och den har blivit ändrad och flyttad flera gånger, och tiden bara rinner iväg och vi BEHÖVER den här kunskapen ganska snart. så nu jäklar, men när jag kom till jobbet så var kursen fan INSTÄLLD på grund av sjukdom. jamen så otroligt bittert och surt.

så jag fick jobba som vanligt, eller det blev ju lite sådär, jag har precis börjat med ett nytt projekt som är rätt så omfattande och jävligt SVÅRT, och som vanligt när man jobbar i en smal bransch så finns det ingen att fråga. jobbade i vad som kändes en evighet, mina åtta timmar brukar ju i normala fall vara avverkade klockan två och visst kan jag sucka och stöna över att jag måste gå upp så tidigt, men jag menar inte så mycket med det, för mina långa eftermiddagar MED DAGSLJUS uppväger den plågan många gånger om. plus att jag älskar mina ensamma morgnar, känslan av att vara den enda i hela världen som är vaken och att kunna gå omkring och pyssla med mitt utan att behöva prata med någon.

men på grund av min sovmorgon fick jag nu jobba till sen eftermiddag som en vanlig dödlig, sedan stack jag ut en runda i skogen med valpen innan jag körde hem. och det var tur att jag gjorde det, för när jag kom hem så var det mörkt som i en säck. och just nu känns allting ganska så besvärligt. jag har fått för lite dagsljus och eftersom jag är van att ha morgnarna och eftermiddagarna för mig själv så känns det som att jag har fått en överdos av människor. och i övrigt har jag irriterande huvudvärk och grym mensvärk och tycker på det hela taget att den här dagen har varit ganska meningslös. ja, men jag får väl kanske avsluta den med att titta på någon meningslöst tv-program då, något annat orkar jag nog inte.



mucklann

åh, jag blir lite avundsjuk fast du stönar är lite off. Jag önskar ibland att man kunde byta liv en dag med någon annan. Jag skulle så gärna prova att gå upp svintidigt och att få lulla runt för mig själv i arla morgon. Att få göra något helt annat än det jag vanligtvis gör. Jag tycker om mitt liv men det vore så spännande att bara få gästspela i någon annan roll.

2010-11-16 09:31:08


Info
Namn
-
Född
-
Hemstad
-
E-post
-
Hemsida
Medlem sedan
2008-10-20
Antal texter
1 752
Övrigt
Valspråk

det finns inget mörker. det finns bara brist på ljus.