Day 04 – What you ate today

.jag 2010-11-13 19:01 (inga kommentarer)
idag har jag ätit frukost, två skivor mörkt bröd med skinka, två rostade fullkornsskivor med jordgubbsmarmelad, ett glas apelsinjuice och en kopp grönt rabarberte. till lunch åt jag en baguette med rostbiff och till middag ris, sallad och köttgryta med brysselkål, broccoli och morötter.

och snart tror jag att jag ska poppa lite popcorn, det var ungefär tusen år sedan sist. jag har pms så det bara skriker om det och skulle helst av allt vilja trycka i mig ett ton choklad, men det får bli popcorn istället.
och det här blev en behagligt intetsägande text, vilket känns ganska skönt efter de senaste dagarnas djupgrävande. och TACK för alla gulliga och kloka kommentarer.

för att det inte ska bli alltför menlöst kan jag passa på att följa upp text nummer 2, "your first love", med smaskiga detaljer från "vad som hände sen" med min fd kille och min fd kompis. jo, de flyttade ihop, gifte sig, fick två barn och det visade sig att han var svartsjuk på gränsen till psykopat, hon fick inte ha några vänner, inte prata i telefon, knappt gå ut eller söka jobb. vi hade lite sporadisk kontakt några år, hon brukade passa på att ringa när han inte var hemma, men om han råkade komma hem så brukade han fråga vem hon pratade med och sedan slita luren ifrån henne för att kolla om det var sant.
han höll på med lite halvskumma bilaffärer, han hade dessutom varit bussig nog att registrera en del av bilarna på henne, eftersom man (efter vad jag har hört) bara får köpa och sälja ett visst antal bilar per år som privatperson, annars räknas man som företag, men tydligen hade han inte riktigt koll på läget för skattemyndigheterna fick reda på det och började utreda och sedan blev de sköntaxerade och åkte på en saftig skattesmäll, utöver detta hade de tagit banklån (det här var på 80-talet) som de inte kunde betala tillbaka, men vid det laget hade jag flyttat från my home town och den lilla kontakt vi hade haft upphörde, och sen vet jag inte riktigt vad som hände. jag hörde något rykte för en massa år sedan om att de hade separerat, men när hennes föräldrar dog förra året så stod deras namn på samma rad bland de sörjande i dödsannonsen, och det brukar det ju så vitt jag vet inte göra om man inte är ett par.

men hur som helst. så jävla roligt kan det ju inte deras liv ha blivit i alla fall. karma, just det; karma.

Info
Namn
-
Född
-
Hemstad
-
E-post
-
Hemsida
Medlem sedan
2008-10-20
Antal texter
1 752
Övrigt
Valspråk

det finns inget mörker. det finns bara brist på ljus.