Taskigt telefonkarma

kicko 2010-10-31 19:00 (1 kommentar)
För ett år sen eller nåt spräckte jag skärmen på min K550. Eftersom jag gillar telefonen kändes det ändå vara värt att byta... sen dess har jag dessutom bytt laddningskontakten på telefonen, och tappat av/på-knappen (men det går lika bra med en nål). Men nu har skärmeländet gått sönder igen. Och även om det fortfarande är en bra telefon börjar den väl närma sig gränsen för vad som är värt att lägga ner på att laga den. Och i vilket fall har jag fan inga pengar till telefoner just nu. Blä.
Så jag snodde mickes överblivna S500. Som oxå är en toppentelefon, om man bortser från att kameran i min är bättre.
Men så började DEN telefonen dumma sig oxå. Först vägrade den hitta minneskortet. Sen brakade det snabbt utför, i fredags slutade den både ringa och vibrera och sen la en massa knappar av att funka och gaaah!

Så nu har jag snott nästa telefon av Micke... återstår att se hur länge den överlever - jag verkar vara farlig för telefoner! Kanske kan få jobb som testare eller nåt?

På plussidan har jag och overlocken börjat bli kompisar i alla fall. Tjo!

Siv

Om (telefonhatar-)jag fick välja mellan att vara bästis med overlocken eller med en mobiltelefon så skulle overlocken vinna. Ohotat.

2010-11-01 15:45:12


Info
Namn
Kicki
Född
-
Hemstad
Nkp
E-post
-
Hemsida
Medlem sedan
2003-02-13
Antal texter
803
Övrigt
Valspråk

Never underestimate the power of human stupidity

Utmärkelser
  • Hypodeas jultävling 2005
  • Lövtävlingen 2006
  • Lövtävlingen 2007