Lunchdate

Anni 2010-10-29 18:30 (inga kommentarer)
Lugnt på jobbet idag för en gångs skull, så jag passade på att äta lunch med min filosofiska vän. Trevligt samtal och sen en promenad efteråt.

Och igår kväll åkte jag ut till Syster fast jag var så trött. Hon hörde på mej att jag var sliten, så dom bjöd på finmiddag och vin. Och barnen tog hand om mej, dom är så goa! En av dom fyller år här i dagarna, så jag hade med mej lite glass, i all enkelhet, så vi fick fira lite i förskott. Detta ska sedan följas upp med Laserdome, kom vi fram till. Oj oj vad en moster kan bli indragen i...

Ikväll ska jag ut och fika med en annan klok vän. Hon är på väg från sin stad en bit bort och kommer väl så småningom, men det verkar bli lite senare än vad vi sagt. Då hinner KV sluta jobbet och vara med en stund oxå, förhoppningsvis.

Jag har ett bra liv. Vänner omkring mej och roliga saker nästan jämt. Vi pratade på lunchen idag om kraften och den positiva energin av att jobba tillsammans med folk som har samma mål och hur man lyfter varandra i ett gott samarbete. Jag har verkligen det här på jobbet.

Det finns mycket som drar hemma oxå, men jag börjar fundera mer och mer på hur jag ska kunna hålla kvar den här positiva jobb-inspirationen när jag kommer tillbaka. Där finns inte alls samma förutsättningar som här. Det är säkert mycket som har ändrats sen sist och jag vet inte alls hur nya chefen tänker. Är lite rädd att jag inte ska få jobba med det jag vill.

Nu har jag bestämt mej och tänker inte börja vela om det, men jag kan inte låta bli att undra om jag borde stannat här. Det är mycket som är bra oxå. Och jag tror jag kommer att känna mej ensam utan KV.

Nåja, jag tänker njuta av Sthlm så länge jag är kvar här. Resten får lösa sej sen.

Info
Namn
Anni
Född
-
Hemstad
Västkusten
E-post
-
Hemsida
Medlem sedan
2004-07-12
Antal texter
1 442
Övrigt
Valspråk

Lev livet levande!