surfredag --> bara fredag

.jag 2010-10-29 11:41 (4 kommentarer)
ok, jag är väl fortfarande inte på något STRÅLANDE humör, men lite ljuspunkter har dykt upp.

1. jag pratade med handyman-P och hans kollega här på jobbet om vad det kunde vara för fel på min bil, och de erbjöd sig HELT FRIVILLIGT att ta en titt så fort de fick tid. buääh, folk är så snälla att jag blir gråtfärdig.
2. tack vare mina LYSANDE statistiska analyser fick vi loss pengar till vår önskade investering redan nästa år, fast det är ekonomisk kris och sparkrav och allmänt bistra tider i vår koncern. yes, jag känner mig som ett PROFFS.
3. N ringde och ville att vi skulle träffas och fika efter jobbet. och det känns så jäkla FINT att vi har en sådan relation, efter de rätt så jobbiga och slitsamma tonåren när hon och jag var så utlämnade till varandra och jag var helt dum i huvudet och inte vatten värd i hennes ögon, och att det har ORDNAT sig efter hennes ekonomiska trassel och allmänna vilsenhet åren efter gymnasiet. helt värdelös som förälder kan jag väl ändå inte vara.
4. jag pratade med L och han trivs så HIMLA bra på sin folkhögskola, har verkligen hamnat helt rätt och har blivit så otroligt klok och mogen. och rolig att prata med! jag har helt enkelt TVÅ fantastiska barn (och ett supergulligt barnbarn). och efter att ha pratat med en kollega vars tonåring varit på rymmen och börjat hänga med diverse suspekta element och strulat i största allmänhet så känner jag mig så oerhört TACKSAM. dels att barnen faktiskt är vuxna nu, dels att de faktiskt verkar vara lyckliga och harmoniska och ha det bra.
5. jag har en underbar man. faktiskt, även om jag blir TOKIG på honom ibland. men han är min tvillingsjäl i nästan allt, tyvärr även när det handlar om tjurskallighet, stolthet och envishet. mitt liv utan honom var inte dåligt, men det är fan så mycket bättre nu. okej, jag hade ingen att reta mig på, men inte heller någon som lyste upp mitt liv så som han gör.

och snart är det helg. nu ska jag sluta sura och gå vidare.

Bonitan

Vad jag gillar såna här texter från dig ;-)
kram

2010-10-29 11:45:20

Moot?

Underbart .-))))

2010-10-29 11:52:32

AnnA

Åh, du ger en sannerligen hopp om en framtid som ser lite annorlunda ut med barnen :)

2010-10-29 12:02:05

Dorizz

Gratitude!

2010-10-29 22:06:02


Info
Namn
-
Född
-
Hemstad
-
E-post
-
Hemsida
Medlem sedan
2008-10-20
Antal texter
1 752
Övrigt
Valspråk

det finns inget mörker. det finns bara brist på ljus.