Finaste grabbarna

Anni 2010-10-13 00:02 (2 kommentarer)
Syster och man firade bröllopsdag idag, med att åka ensamma in till stan och äta middag. Själv hade jag blivit inhyrd som barnvakt. Först komma Lillebror hem från skolan. Vi började prata lite och fixade lite mat. Syster hade lämnat kantareller, lök, kyckling och creme fraiche i kylen så det gjorde vi pastasås av, med spagettiskruvar till. Mums! Ja

Lagom när middagen var klar kom Storebror hem från fotbollsträningen, så då åt vi. Därefter läxläsning, svensk stavning och SO, om demokrati och sånt. Det är inte klokt vad mycket jag inte kommer ihåg från när jag själv gick i skolan.

Fast jag var imponerad av mej själv. Jag kan tydligen laga mat och förhöra läxor samtidigt. Skulle nog ha blivit en rätt hyfsad mamma ändå.

Och sen hann fixa några våfflor till efterrätt oxå, innan fotbollen började på TV. Sen satt vi där och muttrade över dumma holländare som gjorde mål efter mål. Sötnössen! Dom är så fina, killarna! Jag tror inte det finns nån annan som skulle kunna få mej att frivilligt titta på fotboll och dessutom ha trevligt under tiden. :-)

Ja, och så fick jag leka med Storebrors I-pod eller I-pad eller vad tusan det heter. Gamla tant har inte riktigt koll på senaste tekniken. Där fanns ett spel där man skulle sparka en fotboll i mål med pekfingret. Låt mej säja som så att nån Zlatan är jag inte. Fast det är väl inte Zlatan heller strängt taget, efter kvällens fiasko.

När två nöjda föräldrar kom hem framåt natten sov barnen gott och jag fick åka taxi hem i natten. Vilken lyx!

Jag tycker dom kunde åka in till stan och äta middag lite oftare. Jag lånar SÅÅÅ gärna barnen!

Dorizz

Nice!!!

2010-10-13 11:49:46

crackgrrl!

haha... visst ar det roligt att lana andras barn ibland!? de ar alltid sa nyfikna och tycker att allt man gor ar sa spannande och exotiskt - och sedan kommer foraldrarna och tar over just nar bade man sjalv och barnen borjar fa nog. :)

2010-10-13 16:02:13


Info
Namn
Anni
Född
-
Hemstad
Västkusten
E-post
-
Hemsida
Medlem sedan
2004-07-12
Antal texter
1 442
Övrigt
Valspråk

Lev livet levande!