Det är fredag

AnnA 2010-10-08 10:10 (inga kommentarer)
och jag är lite trött. Veckan på jobbet har varit omväxlande milt sagt.

Utbildning, som man aldrig vet när den börjar eller slutar. Frankeringsmaskinen som gick sönder och jag fick köpa in en ny hux flux. Tyvärr var det ett par veckors leveranstid. Just nu använder vi frimärken. Det är sådär kan jag säga, att klistra frimärken på tjocka brev som ska till Singapore. Det blir några stycken. Lånemaskinen vi skulle få har jag inte sett röken av.

Möte med en försäljare till ett kurirföretag, som slutade i ett nytt avtal med dem. Givetvis positivt att pressa priserna och sänka fraktkostnaderna både för oss och våra kunder. Fast det innebär också merjobb för min del, innan man har koll på när det är lönsamt att använda just dessa tjänster.

Där emellan ska man flika in sitt ordinarie jobb samt jobb från kollegor som har semester och från tjänsten som inte är tillsatt på heltid än. Men det är kul när det rör på sig och jag har nog hellre lite för mycket att göra, än för lite.

Igår kväll fixade jag soppa och pannkakor. Stekte många pannkakor, så vi har till lunch idag också. Det ser jag fram emot :)

Sen är bara frågan om man ska ta en tidig kväll i sängen eller stanna uppe? Ska hämta dottern o hennes kompis som ska ut och festa, vilket jag gärna gör. Det är inte så ofta jag behöver köra och det känns skönt att hon kommer hem.

Nu är det jobb som gäller!
Svejs


Info
Namn
-
Född
-
Hemstad
-
E-post
-
Hemsida
Medlem sedan
2006-09-25
Antal texter
1 211
Övrigt
Valspråk

Inget är så illa, att det inte kan bli värre..

Utmärkelser
  • Lövtävlingen 2007