Förra veckan

AnnA 2010-10-05 08:40 (inga kommentarer)
eller var det förra igen, så gav mina svarta skor upp. Trogen kärlek i minst 4 år. De var så bra med lite klack så man kände sig snygg i dem, men ändå rejäla. Har letat ett tag efter ersättare. Förälskelsen i Clarks skon fungerar inte, den är för mycket pumps. I helgen hittade jag ett par stövletter i alla fall. Har använt dem ett par dagar och de är riktigt sköna :) Fast nu har jag ju förbrukat ännu mer på skokontot, så Clarks-skon kom liksom ännu längre bort.

Annars har jag haft mitt lönesamtal, som var rena skämtet. Jag är så duktig och tar för mig och jada jada jada. Och de var helt överens, de 3 ägarna. En sådan bra prestation kräver en bonus. Fast inte i år, utan nästa år. För de har gått såååå dåligt och jada jada jada.

Det är upp till er sa jag, om ni vill ha nöjda medarbetare. Och sitter du och lovar det till nästa år, vill jag gärna ha det skriftligt. Jag fick varken nåt skriftligt eller annat.
Nu sitter jag inte på pottkanten. Mest av allt tycker jag det var patetiskt. Jag lämnade rummet med att säga att jag trivts bra, men gillar nya utmaningar. Jag har aldrig varit så länge på ett arbete som här...

Igår kväll surfade jag runt på olika jobbsajter. Fast usch vad krångligt det verkade att lägga upp sitt cv.
Nåja, vi får väl se vad som händer.

Svejs.

Info
Namn
-
Född
-
Hemstad
-
E-post
-
Hemsida
Medlem sedan
2006-09-25
Antal texter
1 211
Övrigt
Valspråk

Inget är så illa, att det inte kan bli värre..

Utmärkelser
  • Lövtävlingen 2007