Baksidor

AnnA 2010-09-20 10:17 (inga kommentarer)
En helg fylld av promenader, matlagning och besök är en alldeles förträfflig helg.

Lördagen gick åt till shopping. Först hundmat, tuggben och ett nytt fint koppel till Lillebror. Sen åkte vi till stan och köpte oss en kökslampa. Hittade en i ek och borstat stål för både elektriskt och levande ljus. Sen vidare och handlade mat. Det var ganska fullt i bilen när vi körde hem...

Jag började fixa kvällsmat, lax och potatis medans pojken hängde upp lampan. Nu svävar den så fint över köksbordet. Mysigt att kunna välja levande ljus om man vill.

En helt annan sak. Jag har så sakta förstått att vara 2 har en baksida. Min blir bredare ;) Helt plötsligt är jag inte själv om att gå alla promenader med Lillebror, vilket är jätteskönt. Jag kan laga kvällsmat och samtidigt blir Lillebror rastad. Det är vardagslyx. Fast i och med det, så har sakta men säkert mina byxor blivit något mindre...

Måste nog aktivt ta och förlänga promenaderna när jag går. Det lär ju inte Lillebror bli ledsen för! Och mina byxor kanske passar lite bättre igen om ett tag :)

På söndagen fick vi besök av finaste systerdottern med sin lilla son. Några timmars samvaro med middag och fika blev det innan de körde hem. Han byggde duplo tågbana i vardagsrummet och körde idogt fram och tillbaka under muntert tutande. Härligt!

Ikväll ska Lillebror till frisören och bli fin. Ska bli spännande.

Nu, jobb.

Info
Namn
-
Född
-
Hemstad
-
E-post
-
Hemsida
Medlem sedan
2006-09-25
Antal texter
1 211
Övrigt
Valspråk

Inget är så illa, att det inte kan bli värre..

Utmärkelser
  • Lövtävlingen 2007