Valfläsk

Lisasan 2010-09-18 22:17 (inga kommentarer)
Ja alltså den senaste tiden har det blivit väldigt mycket soffliggande och slöande så jag är väl ganska mycket en strandad val. Vikten är som den var innan, och godis nästan varje dag är ju inte direkt hjälpsamt om man vill bli mindre fläskig.

Igår var jag och röstade, förmodligen inte helt rätt men åtminstone inte helt fel. En röst är bättre än ingen röst, såvida den inte läggs på SD eller liknande psykopatpartier.

ETA: Ja just det, lillan började skrika och jag glömde skriva det jag skulle efter första stycket. Idag blev det en ordentlig långpromenad delvis i solsken. Fantastiskt trevligt! Sista stunden på väg hemåt igen hade jag visserligen svårt att gå och stirrade förgäves runt mig efter en bänk att sitta på, men det gick i alla fall. Det var trevligt höstigt och jag använde kängor för första gången sedan början av graviditeten. Sen var det för jobbigt att knyta... Det var också höstinvigning av sjalbärande, en tunn stickad variant gjorde susen när det blåste lite smått höstkallt. Alltsom allt, en trevlig dag. Och det ovan nämnda valfläsket fick sig åtminstone en liten match idag.

Info
Namn
-
Född
-
Hemstad
-
E-post
-
Hemsida
Medlem sedan
2001-08-09
Antal texter
660
Övrigt
Valspråk

Sing while you may