calling out your name

.jag 2010-09-15 11:43 (5 kommentarer)
och livet puttrar ju på lik förbannat. inte lika illa som häromdagen, inte riktigt lika bra som det skulle kunna vara.
vi pratar och trixar oss framåt, jag förklarar att jag måste gå på sparlåga för att orka med. att det inte är som att jag går omkring och surar, jag vill fan bara få bli lämnad ifred ibland, utan krav på att jag måste prata eller delta i någon gemenskap, för jag måste fokusera på att ta hand om mig själv. och mr S säger att det är helt okej förutsatt att jag SÄGER att det är så, så att han vet. en i allra högsta grad rimlig begäran, kan man ju tycka, men det är det som är det svåra. för när jag är inne i mörkret så räcker orden inte riktigt till. jag har så otroligt svårt att formulera "jag behöver vara för mig själv" utan istället stänger jag bara av och exkluderar omvärlden. och ja, jag fattar ju att det inte är lätt att leva med en människa som är som jag är, som har mitt bagage och mina effektiva men inte särskilt socialt gångbara överlevnadsstrategier.

men ja. det går väl framåt, med små myrsteg.

och i min neverending löneförhandling har det inte hänt ett piss. skulle fått besked igår, men jag hade asmycket att göra och det blev aldrig läge och bollen ligger ju hos chefen. och idag har han asmycket att göra för det är ledningsgrupp, så det blir förmodligen inget läge då heller. men det är sagt att justeringarna ska vara klara den här månaden för att löneökningarna ska betalas ut retroaktivt på septemberlönen, men den som lever får väl se.

nu: sista jobbrycket innan lunch.

Malena3

Jobbigt. Men visst gar det framat!

2010-09-15 12:33:50

Dorizz

Men jag är likadan och det är ju inte förrän man är inne i sin egen kula, eller efter som man upptäcker att man är/var är. Jag måste börja lära mig signalerna och varningskänslorna innan jag stänger ner. Så man kan varna andra, eller ta en time iut så man slipper stänga av helt.
...
Well, anywaaaay...

2010-09-15 13:50:33

AnnA

Löneförhandling ja, suck...

2010-09-15 14:09:54

crackgrrl!

ja, det ar som det ar. nar man ar pa det humoret orkar man inte forklara sig eller prata med nagon overhuvudtaget. jag tror man lar sig varandras "osynliga" signaler efter ett tag, men ibland ar det ju som baddat for missforstand anda.

2010-09-15 15:20:10

Moot?

Håller tummen för lönen!!

2010-09-15 16:50:35


Info
Namn
-
Född
-
Hemstad
-
E-post
-
Hemsida
Medlem sedan
2008-10-20
Antal texter
1 752
Övrigt
Valspråk

det finns inget mörker. det finns bara brist på ljus.