högt högt högt

Corn 2010-09-08 22:20 (2 kommentarer)
Jag är glad och nöjd och lugn. Häromdagen hade jag PMS och var sur. Men nu är det bara fint. Stressig grej på jobbet idag - jag redde ut det. Skrev en rätt bra sak. Åkte till ett annat jobb, fotograferade lite, fick på långt håll syn på en vän som jag egentligen inte känner så bra men som jag sådär instinktivt bara tokgillar, en kille som bor i stockholm men som dyker upp här cirka en gång per halvår, men vi kunde inte prata eftersom vi båda var upptagna av jobb, så vi log och vinkade och sms:ade. Sen åkte jag till ett annat jobb och bara... gjorde det jag skulle.

Och sen träffade jag mina boys och min mamma på stan och erfor en så stark lyckokänsla att jag ville krama om världen och kanske nypa mig själv i armen lite.

Visst finns det saker som är dåliga. Jag är lite tjock. Skolan som våra barn går i är ganska kackig. Vårt hem är stökigt. Min man och jag har det lite gnissligt ibland. Men vi jobbar på. Tar hand om gräset som ska bli ensilage (han), kokar plommonsylt (jag).

Men ändå. Alltså; jag har det så bra. Jag har så bra jobb. Jag känner mig behövd och duktig och jag trivs fint i andan som är på jobbet. Kreativ och stimulerande miljö, fast totalt opretto. Alla hjälps åt och det är högt i tak och vi är lite ruffiga mot varandra på ett glatt sätt och snickrar ihop spotifylistor och pratar politik.
Det andra jobbet är också fint, på sitt sätt. Fast mer asocialt. Och mer bara ett brödjobb på ett sätt. Även om jag trivs.

Och i kväll möblerade jag om köket. Tjoff, bara! Sen drömmer jag förstås fortfarande om svartvitrutigt golv istället för fula gula plastmattan och jag vill måla om den förvisso snygga gamla kökssoffan från dassgrå till vit, jag vill byta köksbord och sen vill jag göra om i hallen också. Men det är fint. Ändå!
Sen satt jag i soffan med mina killar på varsin sida av mig, pyjamaspojkarna, och jag petade i deras hår och klappade deras fötter och sen tittade vi på Idol innan de somnade till min Harry Potter-läsning.

Nej, jag vet inte riktigt. Om jag har hybris idag. Eller är kolerisk eller bipolär eller bara halvgalen. Jag tror inte det. Jag tror bara att jag just idag räknar mina blessings. Högt som bara den!

AnnA

Fint!

2010-09-09 08:24:41

Pocks?

Du är härlig! Och jag tycker så mycket om dig och hur du faktistk tar fram luppen ibland och bara kastar ljus över dig! KRAM!

2010-09-09 08:36:01


Info
Namn
-
Född
-
Hemstad
-
E-post
-
Hemsida
Medlem sedan
2004-10-03
Antal texter
1 138
Övrigt
Valspråk

Jag tar ett helvete i taget.