14 minuter

.jag 2010-09-08 06:37 (3 kommentarer)
är vad jag har på mig att skriva den här texten, 14 minuter är väntetiden för en specifik analys och på 14 minuter hinner man en hel del, har jag märkt.


bra saker händer, min sommarjobbare har fått fast jobb på en annan avdelning på företaget, men ska fortsätta jobba med mig under högsäsongen och semestern och det är en så fantastiskt bra lösning att vi knappt tror det är sant. det är annars ett problem, säsongsanställda hittar andra jobb under lågsäsongen och varje år måste jag oroa mig för vilket pucko jag ska jobba med, och det är ALLTID så jävla stressigt att hinna anställa och lära upp någon innan säsongen drar igång på allvar och helvetet bryter löst. men nu är detta HISTORIA, och det känns fantastiskt.


idag ska jag ha lönesamtal med min chef och det känns väl något mindre fantastiskt. jag gillar min chef väldigt mycket, men inte när det kommer till löner, för i det avseendet är han både snål och svårflirtad. jag är väl kanske inte direkt underbetald, men jämfört med de två andra tjänstemännen (män) i vår del av organisationen är jag det. och jämfört med fackets lönestatistik är jag det, men jag vet ärligt talat inte vad de bygger sin statistik på, den känns faktiskt inte riktigt realistisk. men försöka duger ju, jag har några timmar på mig att fila på argumenten.

och snart ska jag åka och lämna bilen på verkstad och gud vet vad det kommer att kosta. fast det är väl inte ett hållbart argument för högre lön, antar jag.

det var 14 minuter, over & out.


Moot

Hypotummar för löneförhöjning o billig bilverkstad :)

2010-09-08 10:43:18

Dorizz

Högre lön till .jag!!! Hypotumme!

2010-09-08 12:30:22

.jag

@Moot @Dorizz: tack! förhandlingen strandade...fortsätt håll!

2010-09-08 17:17:33


Info
Namn
-
Född
-
Hemstad
-
E-post
-
Hemsida
Medlem sedan
2008-10-20
Antal texter
1 752
Övrigt
Valspråk

det finns inget mörker. det finns bara brist på ljus.