Patetiskt

Lisasan 2010-08-30 19:49 (1 kommentar)
Jag har läst debatten om SD's valpropagandafilm som TV4 vägrar visa, och beslöt mig för att se vad uppståndelsen handlade om.

Vilket asgarv. SD, partiet som försöker bli fina och seriösa, gör en så uppenbart dålig film som enbart spelar på muslimhotet. Så jäkla patetiskt. I deras politik finns säkerligen en och annan poäng, man brukar kunna hitta något vettigt i de flesta partier, men när det gäller deras invandringspolitik blir det bara fånigt. Sedan tror jag tyvärr att dom får röster nog att komma över spärren det här valet, men det ligger väl i tiden.

Och som vanligt har jag själv ingen aning om vad jag ska rösta på. Vad det än blir så blir det långt ifrån SD, med eller utan reklamfilm!

Moot

Jag har också tittat på den.. och tyckte faktiskt den var bra pinsam.. och tycker att det är synd att det är just dem som driver den här frågan. Jag är inte rasist på NÅGOT sätt men jag tycker att det är konstigt att invandrarfrågor är sån tabu i Sverige. Det behandlas inte ens. Man får inte ens nämna frågan för då är man rasist... det tycker jag är konstigt. Och jag generaliserar men ni förstår nog vad jag menar och lägger därför ner här.

2010-08-30 20:55:25


Info
Namn
-
Född
-
Hemstad
-
E-post
-
Hemsida
Medlem sedan
2001-08-09
Antal texter
660
Övrigt
Valspråk

Sing while you may