in a light room

.jag 2010-08-15 17:50 (2 kommentarer)
det är tidig söndagskväll och här sitter jag och är sjukt sugen på något sött, förmodligen beroende på att jag igår av ren dumhet åt lite godis, vilket jag nästan aldrig gör annars. och därför är mitt sötsug nästan bara förknippat med pms, och det är inget jag kan skylla på nu så det måste bero på gårdagens intag. som inte ens var GOTT för fan, men jag satt barnvakt till lille A och var lite uttråkad när han hade somnat. jaja, jag får skylla mig själv, det är bara att bita ihop.

men i övrigt har helgen varit fin. fast för varm, och luftfuktigheten är 3000 procent eller så. men vi har varit och kollat på en kompis' hund, som ställdes ut här i närheten. och vi har grillat och druckit lite vin, jag och mr S, och vi har pratat om bra saker och rett ut lite grejer som skulle kunna bli missförstånd.

så nu sitter jag här. middagen är avklarad, diskmaskinen jobbar, tvättmaskinen jobbar. jag är nyduschad och lugn och känner mig helt harmonisk med allting (utom möjligen vädret då). imorgon väntar en mastig hög med jobb som jag inte fick rätsida på i fredags, men det får bli morgondagens bekymmer. nu ska jag dricka te och softa resten av kvällen.

Anni

Låter gött!

2010-08-15 21:27:02

Dorizz

Flyyyyt

2010-08-17 12:51:53


Info
Namn
-
Född
-
Hemstad
-
E-post
-
Hemsida
Medlem sedan
2008-10-20
Antal texter
1 752
Övrigt
Valspråk

det finns inget mörker. det finns bara brist på ljus.