nobody's home 'til four

.jag 2010-08-11 20:14 (1 kommentar)
jag sitter och slöar, men det har varit en lång dag så det kan jag få vara värd. mr S städar och jag gömmer mig på arbetsrummet tillsammans med valpen, som hatar ljudet från dammsugaren. jag har plockat undan och dammtorkat och städat toaletten, det är inte så att jag smiter undan, vilket man kanske kan få intrycket av när man läser det där.

bilen har varit på verkstad, jag har åkt buss till och från jobbet och det är ju lite krångligare när man bor på landet. eller egentligen inte om bussen bara hade haft vett att stanna i närheten av jobbet, men det gör den ju inte och även om det är nyttigt att powerwalka 2 x 40 minuter om dagen så känns det inte särskilt tidseffektivt att kliva upp lika tidigt som vanligt för att komma hem två och en halv timme senare än vanligt, och även om jag älskar att promenera annars så hatar jag att promenera när jag har en tid att passa. så jag är innerligt tacksam över att jag har min gamla bil.

nej, men i övrigt lunkar livet på i sakta mak. rätt lugnt på jobbet, min sommarjobbare är kvar ett par veckor till och jag hoppas helt egoistiskt att hon bara hittar nåt vikariat någonstans att hanka sig fram på under vintern så hon kan komma tillbaks nästa sommar. för hon är jätteduktig och dessutom kommer vi så sjukt bra överens och har verkligen SKITKUL tillsammans.
och här hemma går våra projekt LÅNGSAMT framåt, inte så fort som jag hade velat, men det går framåt. skorstensrenoveringen är klar och nu kan vi elda i våra kaminer till exempel, vilket inte är sådär jätteaktuellt nu när det är asvarmt, men det kommer ju andra årstider. och de flesta bananlådorna är faktiskt uppackade nu och även om jag fortfarande får utbrott över saker som är provisoriska och halvfärdiga så inbillar jag mig att det sker alltmer sällan.

och annars undrar jag mest om det inte borde vara dags för lars winnerbäck att släppa en ny skiva snart.

crackgrrl!

Amen! Jag alskar att promenera, och kan powerwalka timme efter timme (min stackars lilla knahund, som jag drar med mig som alibi, har lart sig att gilla laget), men freakar ut helt om jag maste ga till fots nagonstans och har en tid att passa. Plus att det ju ar lagom kul att komma till jobbet helt svettig.

2010-08-12 14:30:31


Info
Namn
-
Född
-
Hemstad
-
E-post
-
Hemsida
Medlem sedan
2008-10-20
Antal texter
1 752
Övrigt
Valspråk

det finns inget mörker. det finns bara brist på ljus.