Skymning och solförmörkelse

Anni 2010-08-14 10:21 (2 kommentarer)
Var på bio med Bästisen igårkväll. Nya vampyr-filmen, riktigt bra faktiskt. Om ni inte har sett den och tänker se den så sluta läsa här!

Bara en varning....


Skyll er själva!



Är det bara jag som dreglar över Jacobs vältränade axlar? Filmens höjdare var Edwards syrliga kommentar "Äger han inte nån tröja?"

Jag blir bara lite irriterad på Bella ibland. Hon är så orolig och försöker ta ansvar för alla andra. Stora starka vargar och osårbara vampyrer daltar hon med och är rädd att dom ska gå sönder, men själv ställer hon sej mitt ivägen för elaka vampyrhemskingar utan att blinka. Det är förmodligen modigt, fast mest korkat.

För att inte tala om dubbelmoralen kring åldersskillnad? Bella vill bli vampyr innan hon blir ett år äldre än Edward. Som levt i typ 100 år och är en uråldrig gubbe även om det inte syns. Snacka om att fokusera på utsidan! Men å andra sidan - Edwards moraliska grubblerier antyder att han inte utvecklats särskilt mycket tankemässigt sedan han VAR 17 år.

Alltså, om man inte bryr sej om såna där små detaljer och stänger av den kritiska delen av hjärnan så är det SÅ romantiskt och spännande och jag bara suckar som värsta fjortisen. Patetiskt! ;-)

Moot

Åhhhh jag ÄLSKAR filmen. Du är inte patetisk!!! :-)

2010-08-14 10:44:43

ikapiika

Har precis sett den och jag secondar alla kommentarer. Och dreglar mycket över Jacobs mage.. mmm....

2010-08-22 21:59:42


Info
Namn
Anni
Född
-
Hemstad
Västkusten
E-post
-
Hemsida
Medlem sedan
2004-07-12
Antal texter
1 442
Övrigt
Valspråk

Lev livet levande!