En semesterdag

Anni 2010-08-11 21:42 (2 kommentarer)
Imorse gick jag äntligen ut på morgonpromenad. Även om vädret var lite grinigt så var det jätteskönt. Träffade en av mammas vänner på vägen ut och pratade lite. Gick längs havet i duggregn och det gjorde ingenting att jag blev lite blöt.

Det var så skönt så jag gick längre än jag tänkt och hittade en övergiven badplats, där jag näckade, doppade mej, droppade av det värsta och skyndade mej i kläderna igen när det kom en tant med hund.

Nu har alla sommargäster åkt hem, det är min strand igen, lugnt och skönt och fridfullt. Man kan inte tro att det är samma ställe som var packat med solbrända sardiner för några dagar sen.

Sen åkte jag till mamma och pappa och fick lyxlunch. Kokt kolja, persiljesås och färskpotatis. Och jordgubbar efteråt. Mätt i magen! Och när paltkoman började släppa blev det kaffe och ostkaka. Dom pysslar om mej!

Sen åkte jag och köpte thaimat och bjöd Kollegan på middag med blåbärspaj efter. Min mage är stor. Det är bra för då får det plats mycket gott i den.

Nu väntar jag på att ett par vänner ska komma hit och sova över natten på väg hem från semestern. En fullspäckad dag på hela taget. Skön, trevlig, trots regnet. Fast nu ösregnar det, så jag är glad att jag är inomhus igen.

Dorizz

Skip and go naked!!!! :D

2010-08-12 00:51:31

Hoppzan?

Låter som en härlig dag! Och näcka är skönt, en helt annan känsla än med baddräkt tycker jag. Har gjort det EN gång den här sommaren. :)

2010-08-12 14:23:21


Info
Namn
Anni
Född
-
Hemstad
Västkusten
E-post
-
Hemsida
Medlem sedan
2004-07-12
Antal texter
1 442
Övrigt
Valspråk

Lev livet levande!