Semester

kicko 2010-08-05 09:49 (3 kommentarer)
I eftermiddag åker vi till systerskapet i en knapp vecka. Det ska bli skönt att träffa alla (utom favoritungen som ju är i London som vanligt), och skönt att slippa tomten (som fortfarande tar alldeles för mycket energi, även om jag vant mig vid läget). Jag har packat ner allt utom mina jeans och självklart blev det varmt idag... nå, jag överlever nog - så länge det inte är fasligt varmt på tåget.

................................................
Igår fyndade jag en tusenlapp på Myrorna för 25 spänn. Årets loppisfynd alla gånger. Nån som gett bort en dopgåva med ett grattiskort från farmor och farfar i - en ren slump att jag öppnade kartongen för att kolla om allt var med och hittade det... Nu räknar jag med att ha gjort slut på min tur ett bra tag framöver. =)

................................................
I min mage fladdrar Grynet för fullt. Det är en betydligt trevligare känsla än de sammandragningar jag får när jag promenerar, och det börjar bli tydliga perioder på dygnet då det är livat.
Det är en lite besynnerlig känsla, att inte längre självklart vara "jag" utan "vi". En sån där grej som är stor och självklar på samma gång, som såna bjässegrejer ofta är. Har kommit halvvägs nu, om allt går som det ska. Och det SKA det, hör du det, universum?

Det är väl förunderligt ändå, det där livet?

Uppdaterat: jo, turen är nog slut - micke sms:ade just om att det är tvärstopp på tågen norrut från Gävle. Så klart. Får hålla tummarna och proviantera för värsta möjliga. Dvs fast på en buss med åksjuk femåring och hungrig gravid kicki med lågt blodsocker. Huuuuu. Tummar för att trafiken kommer igång, med andra ord!

Pocks

Universum lyssnar. Och det är mäkta förunderligt, la vie.

2010-08-05 10:49:40

Jazzie

Jag har inte riktigt fattat ... började misstänka i någon kommentar du gjorde för ett tag sen. Så, sent men till slut - Grattis! Vad roligt att höra om fladdrande Gryn.

2010-08-05 11:08:22

Anni

Du vet att gravida kvinnor med småbarn har förtur till alla sittplatser, i toalettköer, livbåtar och annat som kan dyka upp på försenade resor va? ;-) Hoppas allt går bra!

2010-08-05 13:34:05


Info
Namn
Kicki
Född
-
Hemstad
Nkp
E-post
-
Hemsida
Medlem sedan
2003-02-13
Antal texter
803
Övrigt
Valspråk

Never underestimate the power of human stupidity

Utmärkelser
  • Hypodeas jultävling 2005
  • Lövtävlingen 2006
  • Lövtävlingen 2007