nähä.

ikapiika 2010-07-13 12:13 (inga kommentarer)
Jag skulle precis skriva att jag är varm. Men det är väl stora delar av svenska folket antar jag. Semester 1 är slut och jag är inne och "sommarjobbar" i två veckor. Det är rätt lugnt, jag känner att jag borde ta mig för något av alla de där projekten som det aldrig finns tid till, men det är för varmt så jag läser rapporter och dylikt som har samlats på hög. känns inte så produktivt, speciellt som jag hela tiden måste koncentrera mig på att inte somna.

Jag har två produktiva "barnslavar" dock som började igår och har kommit bra igång med det mastodontarbete jag lade på dem, de kommer in med små frågor då och då men klarar sig mest själva och det är bra. Det roliga, för mig, är att de gör i princip samma jobb som jag gjorde åt plantan på västkusten för femton år sedan, cirkeln är liksom sluten. Själv längtar jag tillbaka till spanien och vill ligga på en poolkant med fötterna i vattnet och läsa Twilightböcker. Sådeså.

Om knappt två veckor drar vi ner till västkusten. Det fina vädret lär väl vara slut då men det blir säkert bra ändå.

Info
Namn
-
Född
-
Hemstad
-
E-post
-
Hemsida
Medlem sedan
2008-06-17
Antal texter
543
Övrigt
Disputerad specialist. Maka och mamma till två troll födda 03 och 06. Ägare till halvsunkig låda på kulle och fotbollsmammaSUV som får åka måånga mil varje dag.
Sjunger gärna men har (egentligen) inte tid. Äter hellre än lagar. Vin? ja tack!
Valspråk