Värmegnäll

Anni 2010-07-12 23:37 (1 kommentar)
Jo, det ÄR varmt. Inatt var det svårt att sova. Kl 4 tog jag en kall dusch, det hjälpte lite. Men sen började KV snarka. Jag var så trött att jag var gråtfärdig och kunde inte sova, låg bara och var supervarm. Till slut kunde jag inte låta bli att putta honom vaken, jag är hemsk, men jag uthärdade bara inte mer! Men inte tusan somnade jag för det och han vände sej om och snarkade vidare i en annan tonart.

Det var ingen större fart på nån annan heller på jobbet idag. Kreativitsnivån var ungefär lika låg som effektiviteten på ventilationen, typ minus noll. Jag uthärdade där oxå och försökte låta bli att somna.

Men kvällen var fin. Hämtade mina pojkar, gudson med lillebror och tog med dom på Shrek. Vi åt massa godis och filmen var bra och efteråt stoppade vi i dom lite riktig mat oxå. Sen blåste dom tuggummibubblor medan vi gick genom gamla stan, till tåget. Sen blev dom upphämtade av sin mamma, nöjda och trötta.

Trött är jag med. Ska försöka sova bättre inatt. Kollegan messade just att vi ska ha baddräkt med imorgon för lunchdopp. Hmmm... kanske vore nåt.

Jazzie

Hemsk för att du puttar på snarkaren bredvid?? Oj, då måste jag vara hemskare än hemskast. Sambon får sig några puttar per natt. Om jag inte kan sova är det stört omöjligt att somna med någon som snarkar bredvid.
Fast Sambon minns väldigt få puttar på morgonen.
Dessutom hävdar jag att de inte får kvalitetsömn i alla fall när de snarkar ordentligt.

2010-07-13 00:26:53


Info
Namn
Anni
Född
-
Hemstad
Västkusten
E-post
-
Hemsida
Medlem sedan
2004-07-12
Antal texter
1 442
Övrigt
Valspråk

Lev livet levande!