live your life quite freely

.jag 2010-07-12 21:41 (2 kommentarer)
det är varmt. alldeles för varmt, och av någon anledning får man inte klaga på värmen (och varför inte? det är ju inte precis som att det skulle slå till och blir krigsvinter med en gång bara för att jag tycker det är skitjobbigt när det är så här varmt) men det gör jag ändå, för jag har FAN inte bett om tropisk värme, jag är helt nöjd med 20 grader och växlande molnighet.

men men. jag har ju åtminstone semester. det tråkiga är att jag vill GÖRA en massa saker, (viktiga saker, typ röja i carporten där det står en massa skräp sedan tömningen av mr S' hus) och inte bara ligga som en död sill i skuggan och knappt orka röra mig. ingen av våra bilar har AC, men igår åkte vi 30 mil mitt på dagen och när vi kom hem var det 32 grader i skuggan utomhus men bara 28 inomhus. man kan faktiskt hålla sig för skratt.

och till helgen är det kalas in my home town, jag ser inte fram mot det. dels ska det bli lika helvetesvarmt som det är nu och vi har fortfarande ingen bil med AC och lite olika omständigheter gör att vi MÅSTE åka på eftermiddagen både dit och hem. annars skulle man ju kunna föredra att åka tidig morgon eller så, men nej, och övernatta måste vi, annars får min mamma spader. och dels så är det ju det här med att umgås med människor man egentligen inte vill umgås med och påfrestningen i att återvända till den miljön, lättheten med vilken gamla sår rivs upp och börjar blöda och yadayadayada.

äsch. nej, det är för varmt, det blir visst bara gnäll av alltihop.

Bonitan

värmen - secondar det!

2010-07-12 21:54:45

Anni

Låter pestjobbigt att behöva umgås med dom när du absolut inte vill. Kan du inte bara strunta i det och låta din mamma få spader - jag menar - hon får ju det ändå...

2010-07-12 23:25:58


Info
Namn
-
Född
-
Hemstad
-
E-post
-
Hemsida
Medlem sedan
2008-10-20
Antal texter
1 752
Övrigt
Valspråk

det finns inget mörker. det finns bara brist på ljus.