Tisdag

kicko 2010-07-06 11:13 (4 kommentarer)
Det är förunderligt att jag inte kan hitta en endaste ställning vid det här skrivbordet som inte på bara en kort stund leder till ont i nacken eller axeln. Min kropp vill sitta i en soffa och jobba, med datorn på magen. så är det bara! Möjligen på en stol som möjliggör skräddarställning. Nå, jag varierar ju arbetställning frekvent i alla fall. Det är bra.

---

Snubben som har rummet bortanför mig ser ut som en stereotyp karaktär ur en amerikansk film som utspelar sig på kontor. Han är mannen som är 40+ och fortfarande bor i sitt pojkrum hemma hos mamma, som sällan säger nåt i fikarummet (och om han gör det, alltid fel saker) och möjligen - beroende på vad för slags film det är - tar livet av sig utan att nån omedelbart märker att han saknas. Förrens nån rapport som skulle lämnas in inte dyker upp i tid. Förutfattade meningar, jag?

-----

För nån vecka sen skrev en kompis ett blogginlägg där hon tackade den enda personen som kommenterat hennes tre senaste inlägg. Jag reflekterade nog inte så mycket över det då, men det har som vuxit och stör mig mer och mer. Är det min plikt att kommentera allt hon bubblar om? Är glada tillrop från andra det viktigaste i hennes bloggande? Och hur kommer det sig att jag inte sett ett spår av henne i MIN blogg på över ett halvår? Nå. Känns inte värt att röra upp himmel och jord över, men återkommer ämnet kommer jag nog inte kunna låta bli det...

--------

Jag orkar inte ta reda på VAD det är som blommar just nu men satan vad snuvig jag är! Antihistaminen som brukar räcka ett dygn och som jag tog igår kväll verkar inte göra nån nytta alls längre.

------------

Snart lunch. Jordgubbar. =) Och lite fetaost. Vi kan säga att det är för proteinens skull. =)

Bonitan

fetaost och jordgubbar..ihop?
nej - man kan inte ställa krav på att folk ska kommentera. Man kan önska. Man kan önska väldigt mycket och hoppas. Men inte kräva. Själv skriver jag saker jag absolut vill ha kommentarer på...och dessa kommenteras sällan eller aldrig. Kommentarer kommer ibland på oväntade saker. Allt beroende på vad läsaren reagerar på och tycker att denne har att säga. Ibland är det svårt att säga något.

...och det finns såna karaktärer i riktiga livet (som snubben) ..och det är svårt att veta hur man ska förhålla sig till dem. Jag känner en. Han bor inte hos mamma..och är inte riktigt lika fel ute när han ska kasta sig in i diskussiner..men utseendemässigt..och hur han för sig...inte långt ifrån.. Men han är väldigt rar. Det är han.. så kanske är han långt från Snubben iaf.....

2010-07-06 11:34:04

kicko

Haha - det är lite det som är charmen med att skriva såhär tycker jag! Att folks reaktioner ofta går i helt andra riktningar än man själv hade kunnat tänka sig! Jag upplever ofta samma sak, @Bonitan, kommentarerna kommer inte på det man önskar alla gånger. Men väldigt ofta blir det bra ändå. =)

Och jordgubbar med fetaost är en strålande kombination. Sött och salt. Å andra sidan tror jag att jordgubbar är som bacon och passar till det mesta. Hm. jordgubbar OCH bacon? Jo, det funkar!

2010-07-06 12:28:55

Anni

Jordgubbar och BACON??! ;-)

2010-07-08 00:24:51

kicko

@Anni: ja? Jordgubbar är gott till allt. Bacon är gott till allt. Vad skulle kunna bli fel??
Jag har aldrig ätit BARA jordgubbar och bacon, förvisso. Men det är gott till pannkaka. =)

2010-07-08 09:48:08


Info
Namn
Kicki
Född
-
Hemstad
Nkp
E-post
-
Hemsida
Medlem sedan
2003-02-13
Antal texter
803
Övrigt
Valspråk

Never underestimate the power of human stupidity

Utmärkelser
  • Hypodeas jultävling 2005
  • Lövtävlingen 2006
  • Lövtävlingen 2007