andas andas

.jag 2010-06-21 18:45 (2 kommentarer)
i morse åkte jag till jobbet på rätt så gott humör. även om jag varit SJUKT trött hela helgen, snudd på apatisk och det känns som att vad jag än ska ta mig för så tornar hindren upp sig och allt blir jättejobbigt. kan inte plantera klätterväxter för just där de ska stå är inte nätet till staketet spänt och jag klarar inte av att spänna det ensam. och jag kan inte rensa ogräs i landen för då kommer hundarna farande och sprätter upp allt det nysådda, och staketet runt landen är inte heller färdigt och det klarar jag inte heller av själv. en rörmokare jag har bett ringa hör inte av sig. när vi ska sätta upp hyllor i vardagsrummet så finns det inga plugg. koldioxidpatronen i soda stream:en har varit tom i flera veckor men det är för jobbigt att gå 100 meter för att byta den. orkar inte röja i källaren för där är fullt av mr S' saker eftersom han håller på att tömma sitt hus, och det tar ALDRIG slut och allt är bara skitjobbigt.

och jag blir lite panikslagen, för jag ÄR verkligen inte sån som bara ger upp så fort det dyker upp lite motstånd. men den här våren har verkligen sugit musten ur mig, med flytt och renoveringar och som vanligt ASMYCKET på jobbet, fan vilken röra där är. och jag kom som sagt dit i morse och var på hyfsat bra humör, tänkte lite på ett hemligt projekt som jag ska börja jobba med och såg fram mot det, sen öppnade jag mailbox och höll på att få blodstörtning av alla IDIOTER som man tvingas jobba med. fega chefer, inte min dock, som springer livet ur sig för att slippa ta tag i saker men som ändå vill rädda sin egen rygg så fort det kör ihop sig. internkunder som klagar på produkterna och när man ringer upp eller åker dit så handlar det om produkterna i fem minuter, sen pratar de i en timme om att de hatar sina jobb och sina chefer. och cheferna är mer intresserade av att hitta andra syndabockar och att det ska vara fel på produkterna och hetsar upp stämningen och det är vi mot dom och kniven på strupen när vi jobbar inom samma koncern och borde kunna hjälpas åt att hitta lösningar istället. tycker man ju, men så enkelt ska det väl inte vara.

och det suger energi. men nu är det bara tre dagar kvar att jobba den här veckan, och sen går min chef på semester och då blir det oftast lite lugnare för mig också. och sen är det bara en och en halv vecka kvar till min semester och aldrig har den varit mer efterlängtad än i år, känns det som.


och så tog jag mig samman och köpte nya plugg och gick och bytte den där koldioxidpatronen och kontaktade rörmokaren (vars telefonist lovade att han skulle höra av sig så fort som möjligt, yeah right, men ändå, JAG har gjort något i alla fall och slipper känna mig slö och apatisk).

och jag längtar till den första juli, för då lämnar vi ifrån oss mr S' hus, energitjuven # 1 just nu. tio dagar kvar, bara tio dagar.


keep breathing, that's the key.

Anni

Som sagt - andas! Med tanke på allt du har på gång just nu är det inte konstigt att du blir lite matt...

2010-06-21 23:06:47

Dorizz

:/ Drygt.

2010-06-22 21:22:17


Info
Namn
-
Född
-
Hemstad
-
E-post
-
Hemsida
Medlem sedan
2008-10-20
Antal texter
1 752
Övrigt
Valspråk

det finns inget mörker. det finns bara brist på ljus.