Nu så

Lisasan 2010-06-07 11:12 (1 kommentar)
Sista dagen för föräldrautbildningen på MVC idag. Alltsom allt har det varit kanonbra, vissa saker har jag upprörts över men främst när det gäller bedövning och risker vid förlossning. Idag gick man igenom amning och lite allmänt om skötsel och hur det funkar på BVC med mera. Så nu är vi fullärda och klara som föräldrar - muahaha! Skämt åsido har vi lärt oss mycket, men kanske viktigast fått bra kunskap i hur vi får tag på information och hjälp om det behövs framöver.

Det trista med föräldragruppen var att det inte var mycket till grupp. Första gången var det vi plus en ensam tjej, andra gången var vi två par, men två sista gångerna var det bara vi. Så mycket till grupp har det alltså inte varit, stackars MVC-barnmorskan var lite besviken på att så många helt enkelt inte dök upp. Dom hade inte ens tackat nej, och det kan jag ju tycka är lite dåligt. Hur svårt är det att lyfta luren och berätta att man inte kommer liksom, om inte annat kan man ju prata med telefonsvararen.

Men men. Händerna mina är fortfarande i dåligt skick, och jag börjar luta åt någon form av svampinfektion trots allt. Kortison funkar inte, och det blir inte bättre. Ska försöka ringa läkaren idag. Har dessutom börjat få enorm klåda på ena smalbenet och under fötterna, så huden mår inte helt bäst just nu. I övrigt har jag mått illa hela dagen idag, men jag hoppas det bara är tillfälligt. Igår hade jag ett rejält stort migränanfall, så att jag var tvungen att medicinera. Det har inte hänt ofta sen jag blev gravid, men det var helt nödvändigt igår. Kanske är illamåendet en kvarstående rest av anfallet, det kan ju sitta i ett tag. Jag var lite orolig ett tag att det skulle vara början på förlossningen, men nej, det är nog för tidigt för såna symtom.

Från och med i morgon är det vecka 34, och enligt barnmorskan stoppar man inga förlossningar som kommit igång efter den dagen. Hjälp, börjar kännas väldigt mysko det här.

Pocks?

Ojojjo. Spännande ändå - hoppas du snart mår bättre coh att pyret stannar lite till. Men snart är du i hamn!

2010-06-07 16:03:02


Info
Namn
-
Född
-
Hemstad
-
E-post
-
Hemsida
Medlem sedan
2001-08-09
Antal texter
660
Övrigt
Valspråk

Sing while you may