running in circles

.jag 2010-05-27 15:43 (inga kommentarer)
jag sitter här och är dödstrött, så fort jag skriver eller säger att det är rätt lugnt på jobbet så blir det inte det utan jag har nästan vänt hjärnan ut och in för att lösa problem som uppstår lite här och där. och löser man ett dyker det upp tre nya. det är roligt när man lyckas, men tröttande. och jag måste åka och besöka en fabrik som ska läggas ner och be dom lära mig det de där gör som vi ska göra sen, det känns sådär. men det är inte än på ett tag.

och i natt har jag sovit dåligt och drömt konstigt och känner mig helt förbi och skulle gärna vilja gå och lägga mig och sova tills imorgon bitti, typ. men jag måste städa lite och äta lite för ikväll är det valpkurs.

men om mindre än ett dygn börjar helgen. som förvisso ska tillbringas med att röja i mr S' hus och med att passa lille A och födelsedagsfika med N och D och en del andra grejer och sen är det måndag innan man vet ordet av. men jag får förhoppningsvis SOVA. och det är ju roliga saker, fast jag har pms och är lite lynnig och skulle nog helst bara vilja göra ingenting, men det är så dags att vilja det nu. men jaja, det blir nog bra med det.

Info
Namn
-
Född
-
Hemstad
-
E-post
-
Hemsida
Medlem sedan
2008-10-20
Antal texter
1 752
Övrigt
Valspråk

det finns inget mörker. det finns bara brist på ljus.