Wow!

ikapiika 2010-05-26 17:12 (1 kommentar)
Jag Opererar vidare. Igår var första reptillfället med solisterna och vi övade bla slutet på akt 3. Det är faktiskt hemskt maffigt att stå nära dessa fantastiska röster, speciellt basarna är det kräm i... De två manliga huvudrollsinnehavarna har imponerande kroppshyddor, Krävs det kagge för att få till den tonkrämen?

I övrigt känns det som om jag inte har sprungit in i väggen men kanske en liten trottoarkant. Att vara borta mellan 7.30 och 22.30 med en timmas middagspaus, sådär 3ggr i veckan är lite väl mastigt. En lätt förkylning på det gör mig något trött.

Nåväl premiär om 2,5 vecka och det ska jag väl orka, hoppas jag. Gabo ska, om vi inte blir petade igen, opereras på måndag och jag ser nästan fram emot att vabba i försommarljuset. kanske, kanske hinner jag ikapp mig lite då. Hoppas också att lillkorven inte får alltför ont givetvis.

Nu middag, sen akt1. over and out.

Malena2

Roligt att läsa om, berätta mera! Vilken opera rör det sig om? Sjunger du i kören?

2010-05-27 18:13:33


Info
Namn
-
Född
-
Hemstad
-
E-post
-
Hemsida
Medlem sedan
2008-06-17
Antal texter
543
Övrigt
Disputerad specialist. Maka och mamma till två troll födda 03 och 06. Ägare till halvsunkig låda på kulle och fotbollsmammaSUV som får åka måånga mil varje dag.
Sjunger gärna men har (egentligen) inte tid. Äter hellre än lagar. Vin? ja tack!
Valspråk