Planeraren

AnnA 2010-05-17 09:47 (inga kommentarer)
Efter 4 dagars ledighet undrar jag vart helgen tog vägen? Helgen har inneburit både trädgårdsarbete, renoveringsstädning och socialiserande. Alltihopa roligt och nödvändigt. Jag vill så gärna ha ordning till dotterns konfirmation på lördag. Barnen är glada att rummen äntligen är färdiga och det är jag också. Pojken har fixat och monterat möbler på löpande band. Dessutom har han haft flera spelningar i helgen.

Det blev nog lite för lite vila och mycket jobb i helgen. Samtidigt är det svårt att få något utöver det vanliga skött, om man inte jobbar på och planerar. Dessutom hänger förkylningen envist kvar. Det blir man ju inte piggare av.

Denna veckan behöver mycket fixas undan till dotterns konfirmation på lördag. Ingen är dock intresserad av att lyssna eller medverka i någon planering direkt. Pojken tycker jag ska spänna av, barnen att jag ska sluta tjata om planering och barnens pappa likadant.

På lördag ska det komma 25 gäster på mat efter kyrkan. Svaret jag fick av barnens pappa var att han fixar några pajer och dricka, så är det väl ganska klart sen?!

Så, det är väl bara att luta sig tillbaka och spänna av.
Info
Namn
-
Född
-
Hemstad
-
E-post
-
Hemsida
Medlem sedan
2006-09-25
Antal texter
1 211
Övrigt
Valspråk

Inget är så illa, att det inte kan bli värre..

Utmärkelser
  • Lövtävlingen 2007